keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pop-blogit
Kuulun blogiryhmään nimeltä Pohjois-Pohjanmaan sisustus- ja lifestyleblogit. Sivuston http://popblogit.blogspot.fi/ kautta voi seurata Pohjois-Pohjanmaan alueelta löytyvien sisustus - ja lifestyleblogien postauksia.  Facebook-ryhmä löytyy täältä. Itse liityin siihen vähän aikaa sitten ja olen ollut mukana yhdessä yhteisessä tapaamisessa, josta jo aiemmin kerroin. Oli todella mukava tapaaminen ja se on tuonut paljon iloa myös jälkeenpäin. On kiva seurata muiden tämän alueen blogeja, kun oppii tuntemaan ihmistä myös ihan "livenä".

Kuuluminen tähän ryhmään on tuonut myös itsevarmuutta bloggaamiseen, kun on voinut kysyä niitä tyhmiä kysymyksiä viisaammilta/kauemmin blogia kirjoittaneilta. Mukavaa on myös se, että kaveria autetaan mielellään puolin ja toisin. Ja myös se, että saa jutella asioista, jotka kiinnostaa kaikkia tekee tapaamisista erittäin antoisia!

Ryhmästä löytyy mm. nämä blogit:Ja mukaan mahtuu vielä! Mikäli siellä lukijoiden joukossa on joku, joka on Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva sisustus- ja lifestylebloggaaja ja kiinnostaisi tulla mukaan samanhenkiseen porukkaan, niin otappa yhteyttä ryhmän ylläpitäjiin Johannaan ja Jaanaan /  popblogit@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti