sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tähdet tähdet

Voi mahdoton mikä hullunmylly meidän huusholliin tuli yhden ainoan tähden takia.. Toki olin miettinyt jo muutaman viikon, että järjestystä vois olkkarissa vaihtaa, mutta vielä aamulla kun imuroin, ajattelin ettei kyllä tänään jaksa..


Eilen kävin ostoksilla ja bongasin tuollaisen ison peltisen tähden. Pieni versio mulla oli jo ennestään ja asettelin ne olohuoneen kaapiston päälle. No eihän ne siihen oikein sopineet, joten mallasin niitä seinälle ja siihenhän ne oli kuin tehty.


Mutta siitä lähti sitten lumipalloefekti liikkeelle kun arkku ei enää sopinut niiden alle. Siirsin keittiöstä tuon apteekkarin lipaston tuohon, sen tilalle keittiöön meni puusohva eteisestä, eteiseen meni kaappi tytön huoneesta, tytön huoneeseen senkki meidän makuuhuoneesta jonne sitten siirtyi arkku olohuoneesta! Oi ja voi mikä homma! En jaksanut tehdä kaikkea tänään loppuun, koska huomasin taas pientavaroita siirrellessä, että kaikenlaista roinaa on kertynyt laatikoihin ja kaikkiin mahdollisiin muihinkin paikkoihin ja niiden kanssa meni aikaa. Pieni tuumaustauko tekee muutenkin hyvää niin ajatukset selkeytyy. Tuo eteinen on kyllä aika vaiheessa.. Siitä varmaan sitten myöhemmin lisää. Onneks mulla on lomaa muutama päivä, niin ei tarvi niin valmista vielä ollakaan.Tämäkin lipasto kaipaisi vähän maalia.. Tytär muutama vuosi sitten vähän piirteli pintaan omia koristuksia.. ( esim. toinen pikkulaatikko oikealta..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti