lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kevätpäivä

Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille!

Aurinkokin paistaa päivän kunniaksi oikein somasti, lumesta on enää rippeet jäljellä ja todellakin toivon ettei nyt tule mitään takatalvea enää.

Eilen bongasin lenkillä ensimmäiset pajunkissat! Mikäs sen varvempi kevään merkki!Meillä onkin tyttären kanssa täällä tyttöjen viikonloppu menossa. Miesväki lähti Tampereelle hallikisoihin (poika harrastaa yleisurheilua) ja me jäätiin kotivahdeiksi. Käytiin kirpparilla, uimahallissa ja syömässä ja nyt täytyy vähän levähtää..

Kauppareissulla eräässä kaupassa annettiin naisille ruusuja, oikein ihanaa! Piti kuitenkin ostaa vähän lisää..


Vaaleanpunainen on se, jonka sain, pinkit ostettuja. Tulppaanit ois kyllä ihania kans, mutta kestävät  tosi vähän aikaa, joten välillä kokeillaan ruusuja.

Kirpparilla ei nyt ihmeempää tarttunut mukaan, itselle (jee, kerrankin!) pari paitaa ja tytölle muutama pikkutavara. Yhden ainoan sisustusjutun löysin ja se olikin aika kiva! Nimittäin pienempi rautamuna, jokin aika sittenhän löysin sen isomman version. Selvästi samaa sarjaa, pitihän se sit ottaa mukaan. Meinasin jo ostaa värikkäitä pääsiäiskarkkejakin, et ois nähnyt miltä ne sisällön kans näyttää, mut meillä asuu niin monta herkkusuuta, et ei ne ois kyllä yli kuukautta pysyneet näissä..
Ihana kevätaurinko paistaa (likaisten) ikkunoiden läpi!
Kevät on kyllä ehdottomasti mun lempivuodenaika!
 


                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti