perjantai 28. maaliskuuta 2014

Lahjoja itselle

Naisillahan on oikeus silloin tällöin ostaa itselle jotain kivaa ilman mitään sen kummempaa syytä, niinpä kiersin lähikaupungin uudistetun Halpa-hallin ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa.. Metallinen taulu ja keittiöön sopiva kello pääsivät mukaan tällä kertaa. 

Taulu pääsi käytävän seinälle (josta joutuu ehkä siirtymään kohta, kun mulla on päässä yks idea, joka sopis siihen...) Todella typerä kiinnityssysteemi tässä kyllä oli! Molemmilla puolilla oli metallinen kouru, johon piti naula mallata sopimaan. Kahdella naulalla siis seinään ja painoa ei ole juurikaan. Tähän kohtaan ois voinu kokeilla niitä ihmeteippejä jotka pitää 20 kg seinällä ilman ongelmia, mut mä en niihin valitettavasti usko!Kello pääsi  suunnitellulle paikalle, tähän olen hakenutkin uutta kelloa ja sehän sopii tähän täydellisesti! 


Ja hei, sehän on taas perjantai! Aamulenkit tältä viikolta paketissa ja painoakin on hitaasti mutta varmasti pudonnut nyt pari kiloa näitten tehoviikkojen aikana. Viikonloppuna ajattelin kyllä leipoa pitkästä aikaa, tällä kertaa cupcakeja, ihan ensimmäistä kertaa! Ja aion myös syödä pari kävi miten kävi..

Mukavaa viikonlopun alkua, perjantai on niin paras päivä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti