maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lastenhuoneen muutos

Tänään innostuin illalla rymsteeraamaan meidän leikkihuoneessa, eli toisin sanoen mun työhuoneessa :). Huonekalut siirtyivät paikasta toiseen aika vikkelästi, sillä se on minusta aika kivaa puuhaa! Tuo vihreä sohva on mietinnän alla laitanko myyntiin, kun on vähän turhan iso tuonne, mutta on kyllä hyvä levitettävä vieraspeti jos sellaiselle on tarvetta.

ENNEN
Tähän huoneeseen paistaa illan viimeiset auringonsäteet.. kutsun tätä aurinkohuoneeksi, koska tätä on niin vaikea saada kokonaan pimeäksi..

ENNEN
Säilytysratkaisuna on kaksi expedit-hyllyä. Petipaikkoja yhdelle jos toiselle tarvitaan ja niiden säilytys on aika haastavaa.. eivät kovin kauniita kuten kuvasta näkyy..

JÄLKEEN
 Sohva siirtyi ikkunan viereiselle seinälle ja hyllyt laitoin nurkat vastakkain.

JÄLKEEN
 Vähän pitää noita palluroita nyt siirrellä seinällä. Muutenkin alkaa olla reikiä tässäkin huoneessa siellä täällä vaikka tämä on uusin huone mikä on rempattu..


 Lelulaatikot vois olla enemmän samaa sarjaa.. Ainakin nuo siniset ja violetit vaihdan, mut se on sitten toinen projekti..samalla siirrän vähän "uutta" lelua kaapista tilalle ja vanhaa kaappiin jemmaan!

Kovia kokenut vanha brion hellakin on vielä yhtenä kappaleena. Todella kestävä vaikka onkin jotain ohutta vaneria.. Tällä on kyllä monet sopat keitetty :). Ja nyt patalaputkin on käden ulottuvilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti