lauantai 4. tammikuuta 2014

Tiiliseinä

Siitä asti kun tähän taloon 8 vuotta sitten muutettiin, olen miettinyt että mitähän tuolla olohuoneen lasikuitutapetin alla on.. Kyseisellä seinällä on ollut joskus avotakka 70-luvun tyyliin ja meidän muuttaessa jäljellä oli vielä takan etureuna-uloke, liekö joksikin kukkatasoksi jätetty ja itse takka oli muurattu umpeen.

Remontissa me sitten poistettiin tämä epämääräinen uloke ja alta pilkotti sievää tiiliseinää. Silloin ei ollut paljaat tiiliseinät in, niinkuin nyt ja laitettiin vaan siihen päälle sitten samaa lasikuitutapettia, mitä seinässä jo oli.
Tänään, pitkän  mietinnän jälkeen aloin toimeen. Ajatus oli seuraava: alla on ihana tiiliseinä, jonka rapsuttelisin esiin ihan rauhassa vaikka sentti kerrallaan.. Onhan tuossa tuo puolikorkea kaapisto edessä, niin voi sitten peittää kohdan jos tapetti ei vaikka irtoakaan..
Netistä luin että lasikuitutapetti on hankala poistaa.
Tämä tapetti irtosi kyllä tosi helposti isoina paloina mutta..

..alla EI ollut tiiliseinä, vaan jotain ihan muuta! Voi että olin pettynyt! Tiiliä on vain sen takan kohdalla, muuten seinä on jotain betonia.. ja tällä hetkellä todella ruma! Jotain tähän nyt täytyy keksiä, ellei sitten pidä tuota kaappia aina tuossa..

Suunnitteluhommiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti