tiistai 21. tammikuuta 2014

Koira


Meidän nuorimmainen, elikkä ihana karvaläjä Nelli täyttää tänään 3-vuotta. Siispä vähän tarinaa hänestä.   
                                                             
Koirasta haaveilin ensin vuoden ja sen jälkeen puoli vuotta etsin sopivaa vaihtoehtoa. Kyllä meinasi hukassa olla! Halusin koiran, josta lähtisi mahdollisimman vähän karvaa, olisi pieni- tai keskikokoinen, lapsiin tottunut jne.

Pitkän etsinnän jälkeen meille tuli Nelli. Nimi oli valmiina koska pentu oli jo 3kk vanha ja tottunut tähän nimeen. Nelli on seropi ja siinä on äidin puolelta saksanmetsästysterrieriä ja isän puolelta havannankoiraa ja perhoskoiraa.

Ja onhan siitä aika persoona kehittynyt! Karvaa lähtee tosi vähän, mutta turkki on ihana sekasotku. Harjauksen jälkeen yksi pörhistys riittää palauttamaan laineet kohdilleen..tai siis sotkuun!  Lapsista tykkää ehkä vähän liiankin paljon (nuoruuden intoa riittää vielä ja leikit on sen mukaset..)!

Ja EGO, se on suuri! Pieni koko hämää, sillä tästä paketista löytyy poweria! On myös todellinen vahtikoira, meille ei kyllä kukaan salaa pääse tulemaan!


Niin ihana!                                                       Tarttis ehkä käydä parturissa..                                                 Siis niiiin kyllästynyt tähän kuvaamiseen..!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti