sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Keittiöstä


Kuusi ja kaikki koristeet on nyt viety pois. Valotkin keräsin siinä siivouspuuskassa melkein kaikki, keittiöön jäi tämä tähtiketju ja pieni valo oksateokseen. Vähän tuli pimeää..
Keittiöön tuli takaisin kappaverho, josta niin tykkään edelleen vaikka on jo useamman vuoden vanha. Pyöränrengas on tällä hetkellä ilman  mitään koristuksia, mietin mitä siihen laitan vai laitanko mitään.
Hyllykin pääsi taas normaaliasuunsa. Hyllyn päällä on vaaka, jolla minut on punnittu kun tulin äidin kanssa synnytyslaitokselta kotiin! Eipä riitä asteikot enää..                                      Viimeiset hyasintit odottelivat aukeamista tähän asti.
Tämä oksateos, jonka ostin joulumyyjäisistä, on kyllä niin sievä ja ajaton että saa jäädä koko vuodeksi esille. Tämä on made by EDLA NY: n tuotantoa.

Suora lainaus yrityksen facebook-sivuilta:
(made by EDLA NY on viiden sisustusartesaaniopiskelijan pienyritys. Valmistamme itse sisustustuotteita sesongin mukaan.)2 kommenttia:

  1. Hei ihastuin noihin verhoihin! :) mistä olet ne hommannut?

    VastaaPoista
  2. Hei! Ja anteeksi kun vastaus on kestänyt.. en huomannut kysymystä ennen kuin nyt.. Verhon olen ommellut itse, siinä on keskellä sauma, kun piti kaksi kankaan leveyttä yhdistää jotta tuli tarpeeksi leveä. Kangas on ostettu Ylivieskan Löytö-palasta muutama vuosi sitten.

    VastaaPoista