keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pojan huone

Pojan huoneessa tein vähän järjestelyjä. Siellä on ollut kalustetta joka lähtöön ja muutamia väliaikaisia ratkaisuja, jotka sai nyt lähteä. Muutenkin huone on aina kuin pommin jäljiltä. Pojan intohimo on legot, joilla tykkää rakennella. Keskeneräisiä rakennelmia lojuu sitten siellä täällä ja lattia on täynnä palikoita. Olenkin ollut aika armollinen tämän huoneen suhteen, enkä ole sitä kovin paljon siivoillut. Minä kun laitan kaikki osat aina väärään paikkaankin!

Nyt oli pakko vähän raivata, ja nämä kaksi kuvaa onkin siinä vaiheessa otettu, kun lattia on vasta siivottu..


Meidän vaatehuoneesta toin tänne tuon isomman lokerikkohyllyn ja sahan alle joutuu tuo matala vanha (ja vähän resu) taso ja nuo ruskeat hyllyt, jotka on mun itseni tekemät! Opiskelin vuoden kalustesuunnittelua ja nuo on niiltä ajoilta.. tunnesyistä oon niitä säästänyt, mut en halua niitä enää.


Tuo parvisänky on ollut kyllä hyvä, mutta nyt poika on alkanut puhumaan että haluaisi normaalin matalan sängyn. Sohva joutuisi silloin siirtymään paikkaan b tai myyntiin. Parvi kävisi tytölle, jos lyhentäisi vähän jalkoja. Saapa nähdä mitä tästä tulee. Musta matto odottaa vielä varastossa. Tämä anopin kutoma villamatto saa olla nyt talven kun on niin ihanan lämmin.

Tuosta tapetista täytyy sanoa sen verran, että kun kävimme tätä taloa 8 vuotta sitten katsomassa ekaa kertaa, sanoin miehelle kun lähdettiin, että tuo sininen tapetti lähtee kyllä ensimmäisenä kun muutetaan. No, nyt ollaan kohta kaikki muut huoneet rempattu, ja tämä tapetti on vielä tässä.. Se on sittenkin ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti