sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Olohuoneen efektiseinä

Suunnittelupalaverissa päädyttiin tähän tapettiin. Liikkessä se tuntui tosi hyvältä, mut en nyt ole yhtään varma sopiiko se sittenkään.. Tätä löytyi myös hyvin vaaleana versiona, joka oli lähes valkoinen ja samalla lailla kiiltelevä, mutta se taas tuntui liian pliisulta..

Kauhean vaikeaa!! Haluan löytää jonkun vaihtoehdon josta tykkään 100%.Ei se nyt ainakaan noihin  ruskeisiin juttuihin sovi yhtään..

4 kommenttia:

 1. Kiva tapetti. Harmaa on kyllä ihana väri sisustuksessa. Mutta valkoinen kyllä kieltämättä sopii paremmin ruskean kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun täytyy varmaan käydä vielä kattomassa sitä toista.. vaalee on varma valinta, mut joskus toivos et sitä ois rohkeempi sisustaja :)

   Poista
 2. Niinpä. Oishan se mahtava, sitten vaan pitäis aina miettiä kuitenkin sitä, miten se sopii muihin talon väreihin. Mätsäskö hyvin muihin lähellä oleviin seiniin tuo harmaapohjainen?

  VastaaPoista
 3. no en tiedä..keittiössähän on se ruskea seinä ja eteisessä beige..myyjä kyllä sano et se sopii niiden kans ja et ainahan on jossain näkösällä sävyä joka on eri. Ihan hyvin se passas niihin sohvatyynyihin, verhoihin ja sohvaankin, mut onhan se vähän outo sävy kun ei sitä missään muualla meillä ole..

  VastaaPoista