perjantai 28. helmikuuta 2020

Diy- lankkupöytä

Uuteen keittiöömme tulee myös uusi ruokapöytä. Etsiskelin aikani ja totesin, että voinhan tehdä pöydän itse, kun sopivaa ei tuntunut löytyvän.

Asiaa vauhditti Preeco.fi n yhteistyöehdotus. Firma ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta ilahduin positiivisesti selailtuani heidän nettisivujaan. Kyseessä on kotimainen verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluu lähes kaikkea kotiin, toimistoon, puutarhaan ja harrastuksiin. Ja olihan siellä vaikka ja mitä! Myös se, mitä olin alkanut netistä jo etsimään projektiani varten, eli metalliset pöydän jalat! Lähdin siis mielelläni mukaan yhteistyöhön. Pöydän jalat löytyivät lankkupöydät-osiosta, jossa oli monenlaisia jalkoja ja pöytälevy, johon voi siis valita mieluiset jalat. Halusin pelkät jalat, koska pöytälevy mulla oli jo suunnitteilla.

Tilaus sujui helposti ja tuli sovitussa ajassa kotiovelle asti ja jalat olivat juuri sellaiset kuin piti! Jämäkät ja hyvännäköiset.

Lankkupöydästä olen haaveillut jo kauan. Nyt oli aika toteuttaa haave. Ajatuksissa oli tehdä pöytä jostain vanhoista laudoista, mutta halusin kuitenkin siitä käytännöllisen ja toimivan, joten "lankut" on nyt sitten sileitä mänty liimapuulevyjä. Helpompi pitää puhtaana, kuin sellainen rosoinen vanha pinta.

Levyt olivat normaalia paksummat, eli kokoa 28x300x2000. Lyhennettiin levyjä pituuteen 170cm, mikä oli meille sopiva pöydän pituus. Levyt yhdistin alapuolelta kolmella laudan pätkällä. Harmikseni yksi levy oli hieman kiero, mutta ei onneksi liikaa ja levyjen yhdistäminen tasoitti hyvin tilannetta.

Pinnan käsittelin puolihimmeällä Kiva kalustelakalla, jonka sävy oli TVT 3445, hiili.




Pöydästä tuli upea! Valkoiset tuolit sopivat tämän tumman kaveriksi ihanasti ja vielä kun lattiaan tulee tammilaminaatti, taustalle uudet kaapistot ja kattoon rottinkivalaisin, niin kokonaisuus on täydellinen! Kuvassa pinta on käsitelty kertaalleen. Laitan lakkaa vielä toisen kerroksen, kun pystyn pöydän laittamaan esille. Remontin tieltä vien sen vielä säilöön, sen takia jalatkin ovat vielä ruuvaamatta kiinni.







Odotan innolla, että päästään sisustamaan uutta keittiötä ja pöytä pääsee käyttöön!

Kiitos yhteistyöstä Preeco.fi!

Taidan palata verkkokauppaan myös myöhemmin, aika kivoja puutarhajuttuja oli siellä! :) 



 *postaus toteutettu yhteistyössä Preeco.fin kanssa

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana pöydästä tuli. Miksipä sitä ostaisi valmista kun osaa itsekin tehdä noin hienon!
    Kivaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöydästä tuli kyllä kiva, paljon parempi kuin kaupan lastulevypöydät :) Ja sain juuri sen kokoisen ja värisen kun halusin.

      Poista