sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Korkkitaulut työhuoneessa

Työhuoneessa on vähän myllätty ja kohta myllätään lisää, koska keittiöstä vapautuneet kaapit tulee tänne. Työpöytä tulee olemaan kuitenkin tällä paikalla, joten Bauhausista ostetut korkkilevyt pääsi jo omalle paikalleen seinälle. Ihanasti on nyt tilaa unelmakuville ja uusille ideoille! Tässä on kaksi 50x100 cm:n levyä alekkain. Ja korkkihan on nyt aika tyylikästä!


Uusia ideoita tosiaan tulee nyt vähän joka puolelta. Tuleva remontti muuttaa meillä monta asiaa. Kovasti olen pähkäillyt ruokapöydän ja tuolien kanssa, koska vanha ja kulunut, vuosia palvellut pyökkipöytä ei tosiaankaan tule uuteen keittiöön.. Pöydän teen itse ja tuolitkin sain viimein päätettyä, mitkä hankin pöydän kaveriksi. Olivat sopivasti puoleen hintaan, joten ne on tuolla jo odottamassa valmiina. Samoin kuin pöydän jalat! :) Tästä projektista lisää sitten myöhemmin ;).

6 kommenttia:

 1. Meillä korkkilevyt olleet ahkerassa käytössä muutamassa huoneessa jo vuosia ja ideana tosi kiva, saa vaihdella kuvia niihin ,toimii muistipaikkana, ym. Remppaa ois aina kiva tehdä mut mut mut..jään siis odottelemaan uusia tuulia sieltä päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä käteviä. Ja tällä hetkellä myös aika muodikkaita, jos niin voi sisustuksesta sanoa.. :)

   Poista
 2. Korkki on materiaalinan ihanan monikäyttöistä. Minullakin on keittiössä pienet korkkitaulut muistilappuja varten. Kivalta näyttää sinunkin korkkitaulusi!
  Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä monikäyttöistä! Korkkia löytyy meiltä muualtakin!
   Mukavaa päivää sinnekin!

   Poista
 3. Kiva kuulla/lukea lisää uudesta suunnitelmastasi. Korkkitaulu on siitä mukava kun siihen saa helposti pantua vaikka kuvia.

  VastaaPoista