sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Hauska kynttiläalunen

Kuten viimeksi mainitsin, löytyi messuilta jotain kotiin tuomista. Kierrätysteemainen Slannebal pop up oli siellä ja heillä ihania retrohenkisiä tavaroita. Ihastuin täysin tähän kivan muotoiseen kynttiläaluseen ja se lähti kotiin. Mieleen tuli monia muitakin käyttötarkoituksia, kuten että voisi laittaa vaikka seinälle. Vielä kuitenkin tulee poltettua kynttilöitä, joten olohuoneen kaapiston päälle laitoin. Ajattelin maalata mustaksi, mutta tämä tummanruskeakin on ihan ok, näyttää melkein mustalta. Hauska esine!


Ja koska tuli ostettua kotiin tavaraa, täytyy sille tehdä tilaa. Työhuoneessa olen myllännyt ja tehnyt sinne tilaa kahdelle korkealle kaapille, jotka siirtyy sinne keittiöstä. Kaatopaikkakuormaan lähti yksi lastulevylipasto ja kierrätykseen ja kirpparille taas muutama nyssykkä. Täytyy taas kohta varata pöytä! On kyllä ihanan vapauttavaa kun saa tavaraa pois. Mulla on tässä nyt sellainen olo, että tämä ei jää tähän. Varsinkin keittiöstä lähtee rempan myötä paljon tavaraa kiertoon. Pärjätään kyllä vähemmälläkin ja nyt on hyvä käydä kaikki astiat läpi ennen kuin täyttää uusia laatikoita ja hyllyjä. taas sillä samalla roinalla..

Miten sinun viikonloppu on sujunut?

1 kommentti:

  1. Onpa kivan näköinen kynttiläalunen <3 Viikonloppu meni leipoessa, kahvitellessa, leffaillen ja tänään vielä käytiin siskoni kanssa isin haudalla. Paljon on tullut hommattua ja kuten aina, viikonloppu meni ohi aivan liian nopeasti.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista