sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Villalankamunat

Pääsiäinen kolkuttelee nurkan takana ja pääsiäiskoristeet ovat jo vallanneet meidän kodin. Tein muutaman uuden koristeen koska kaapista löytyi viime pääsiäisen jälkeen alesta hamstratut askartelutarvikket. Pahvimunia löytyi pari pussillista ja niitä ollaan koristeltu eri menetelmin.

Yksi tapa on kieputtaa munan ympärille lankaa liiman avulla. Ihan hauskat tuli! Alkuajatus oli liimata virkattua ketjusilmukkaa, mutta tykkäsin enemmän tällaisesta kapeammasta raidasta.











Alkuviikosta saatiin viimeinen koulun puitteissa tehty remppa valmiiksi ja samalla viimeinen näyttö purkitettua. Olo on helpottunut ja haikea.. Pääsiäisen jälkeen menen vielä työharjoitteluun erääseen sisustusliikkeeseen, jossa on myös sisustussuunnittelupalvelu. Sen jälkeen sitten katsotaan mille aletaan "isona".. :D

Iloista pääsiäisen aikaa!

4 kommenttia:

  1. Mukavan helppo idea tuo 😉Kauniin värikkäitä villalanka munia 💖Iloista sunnuntaita 🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä helppo juttu ja tähän voi käyttää kaikki jämälangat!

      Poista
  2. Kauniita koristemunia. Olen itse tehnyt vastaavia juuttinarusta. Tsemppiä vikaan työharjoitteluun, nopeasti meni tämä sinun kouluaika...tuntuu, että vastahan sinä ilmoitit lähteväsi opiskelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuttinarusta tulee varmasti myös hienoja, vähän rouheampia munia. Ensi vuonna kokeilen sitä!
      Opiskeluaika on mennyt ihan liian nopeasti! Voisin opiskella vielä vaikka toiset kaksi vuotta, jos se olisi taloudellisesti mahdollista..

      Poista