sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Rentoutumispaikka terassille

Viime kesänä ihailin monta kertaa rentoja riipputuoleja. Tuntui kuitenkin että se on liian suuri meidän terassille, enkä löytänyt sille sitten paikkaa. Ajattelin että syksyllä ostan sellaisen sitten alesta seuraavaa kesää varten. Arvaatte varmaan, että tyhjin käsin sieltä alesta tulin kotiin, nehän oli ostettu pois jo aika päivää sitten..

Nyt olin nopea ja kävin heti kun puutarhakalusteet kannettiin myyntiin niin hankkimassa omani. Tein tilaa terassilla ja hyvinhän se sinne mahtuu! On muuten ihana siinä köllötellä ja nauttia auringonpaisteesta! Tämä on aika soukka malli ja siksi sopiva myös talvella sisälle.

Tämä on ostettu Ylivieskan Stemmasta. Värivaihtoehtona oli tämän harmaan lisäksi turkoosi ja limen vihreä. Herkkuja värejä, mutta harmaa sopii meidän muihin juttuihin paremmin.

Pinkkiä ajattelin tänä kesänä terdelle tuoda ja se sopiikin tähän tuoliin mainiosti!

Nyt onkin saanut nauttia ihanista ilmoista! Rakastan tätä kevättä kun luonto herää ja saa siirtyä pihalle! Terassia olen muutenkin vähän sisustellut uuteen uskoon. Siitä kuvia myöhemmin. Oletko sinä jo herännyt talvihorroksesta?

Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa tässä alkaa silmät aueta ja talvihorros kaikota;)
  Minäkin olen suunnitellut, että tänä kesänä haluan laittaa jonkun ihanan löhöpaikan, jossa nautiskella kesästä ja puutarhasta ilman ajatustakaan tekemättömistä töistä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oma löhöpaikka pitää olla! Pihapuuhat on mukavia, mutta välillä pitää rentoillakin! Ihanaa kevättä sinulle!

   Poista