sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Valmistautumista hyggeilyyn

Syksyn myötä tekee kovasti mieli käpertyä sohvan nurkkaan.. Jos saisin valita, olisin nämä loka- ja marraskuun jossain lämpimämmässä paikassa. Mutta en voi, joten pitää keksiä erinäisiä selviytymiskeinoja pimeää ja märkää vastaa.

Yksi keino on kääriytyä pehmeään peittoon. Nyt onkin ilo kääriytyä, koska Jyskissä oli jokin aika sitten - 70 % alessa peitto, jota olen hypistellyt varmaan joka kerta kaupassa käydessäni. Hypistelyn sijaan peitto päätyi nyt ostoskoriin. 

Peitto on aivan ihana! Superpehmeä ja lämmin. Ajattelin että saattaa vähän pölistä, mutta ei kyllä pahemmin sitä tee. Peitto on myös koirulin suosikki ja meillä on välillä kiistaa, kumpi siihen kerkeää ennemmin köllimään..




Toinen vaihtoehto syysmasennusta vastaan on mennä saunaan, joka lämpenee harva se ilta..
Viikonloppuna olikin jo ensimmäinen kaveri-saunailta. Siitä virkistyneenä tsemppasin itseni laittamaan pihan ja terassin syyskuntoon. Nyt on hyvä fiilis! Sain pestyä jopa ikkunatkin, homman mitä olen siirtänyt ja siirtänyt.. Nyt voi hyvällä omalla tunnolla keskittyä sisäjuttuihin ja hyggeilyyn!

Mitä sinun syksyysi kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Siinähän tuo syksy on mennyt omalla painollaan. Kynttilät, iltatee ja villasukat, sekä ihanat syystuoksut ulkona, niiden turvin jaksaa syksyn pimeyden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meillä on ihania selviytymiskeinoja! Esim. villasukat! Aloin itsekin kutomaan todella pitkästä aikaa sukkaa. Saa nähdä miten valmistuu..

      Poista