tiistai 16. toukokuuta 2017

Kun tilaa on liikaa??

Sitä tässä olen pähkäillyt jo pidemmän aikaa. Meillähän on tyttären kanssa tuo yhteinen askarteluhuone ollut nyt jonkin aikaa. Sinänsä se toimii, mutta toisaalta ei.. Onhan siellä kiva puuhastella kun on tilaa, mutta useamman kerran olen kuullut tytön huokailevan kun huone on täynnä mun keskeneräisiä juttuja niin, ettei hän mahdu leikkimään. Ja varsinkin kun tulee kaveri kylään, on huonetta pakko raivata ja se sitten ärsyttää äitiä.. Muutenkin sellainen huone, jossa kukaan ei nuku, on haastava, koska sinne voi kätevästi jemmata selvittämistä odottelevat kirppiskamat, laittaa remppatarvikkeet piiloon hoitolapsilta, vähän projektia levälleen sinne sun tänne..

Eihän se nyt sitten oikein toimi. Valitettavasti.

Nyt ollaan sitten suunnittelemassa paluuta vanhaan, eli tyttärelle iso huone ja äidille oma pikku soppi vaatehuoneeseen ja ovi välistä kiinni. Mulle nyt riittää pienempikin tila, kunhan saan siellä sitten levittäytyä projekteineni miten haluan.

Elikkäs heippa vaan ihana iso askarteluhuone!


Tästä lähdetään liikkeelle..


Eipä tule aika pitkäksi.. Vessaremppakaan ei ole valmis. Tuntuu ettei se valmistu koskaan! Homma on mennyt totaalisesti pieleen ja nyt odotellaan vielä hajulukkoa, joka piti sekin erikseen tilata kun normaali ei sopinutkaan.. pientä vuotoa on myös ilmennyt.. Todella optimistinen toive on että ensi viikonloppuna olisi valmista. Ehkä..

Tämän kaiken hässäkän päälle tänään ilmestyi pihalle se kaivinkone, joka viime elokuussa tilattiin... Ei siinä mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, olin juuri aikeissa soittaa toiselle firmalle asiasta. Kolmen tunnin pyörimisen jälkeen oli pihalta häipynyt neljä terijoensalavaa, kuusi kantoa ja muutama kivi ja uutta maata oli levitetty varsin näpsäkästi niin, ettei meidän tarvi oikeastaan kuin kylvää ruoho ja alkaa suunnitella mitä sitä pihalla tänä vuonna tehtäs :).

Suunnitelmissahan  oli tehdä se grillikatos, mutta mun mahdolliset opiskelukuviot vaikuttaa budjettiin siinä määrin, että se haave täytyy haudata pariksi vuodeksi. Jos uuden mansikkamaan saisi, niin olisi sekin jo kiva! Pihallakin siis riittää töitä. Sääkin alkaa näyttämään jo siltä miltä pitää!

Kylläpä se tästä, pikkuhiljaa.

Aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Se sun vaatehuoneessa ollut askarteluhuone oli kiva kanssa. Mitä enemmän tilaa, sitä enemmän mä aina kerään tavaraa sinnne :)
    Tsemppiä kaikkeen remppaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Outi! Huoneiden vaihto on jo hyvässä vauhdissa, ensi viikolla varmaan jo siitä lisää :)

    VastaaPoista