sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Kaunista ja vihreää

"Ajattele vihreää uudella tavalla!

Tuo puutarha parvekkeelle tai käytä viherkasveja ulkona. Tee istutuksia pelkästään värillisillä lehtikasveilla tai kasvata tammenterhosta taimi maljakkoon. Yhdistä kesäkukkia ja perennoja, leikkaa oksia maljakkoon.

Kasvukaudesta saa enemmän irti, kun osaa hyödyntää puutarha- ja viherkasveja luovasti ja monipuolisesti. Sisätilaan saa lempeää vihreyttä niin huonekasvien kuin puutarhan kukin, ja kukkapenkkiin voi istuttaa pelkkää vihreää. Kauniit kesäkukat ihastuttavat myös maljakossa tai ruukuissa hyötytarhan keskellä. Tämän kirjan oivalluksilla tuot vihreyttä jokaiseen päivään!"

Teksti on Sanna Raskun kirjan "Kaunista ja vihreää" takakannesta.
Ihastuin kirjaan täysin! Kauniita kuvia, todellakin  uudenlaista ajattelutapaa ja näkökulmaa monipuolisesti. Hyviä kasvivalintavinkkejä ja erilaisia vaihtoehtoja niin leikkokukille kuin muillekin kasveille. Tämä kirja pitää ehkä hankkia ihan omaksi, tykästyin kovasti siihen miten kirjassa on huomioitu mm. kasvien sisustuksellisuus.


Kirjassa on 10 suosikkia niin kesäkukista, puutarhakasveista, viherkasveista kuin leikkokukistakin. Kiva juttu etenkin aloittelijalle!


Kirjassa on monia muitakin mukavia vinkkejä. Yksinkertaisia ja kekseliäitä ratkaisuja, joita on helppo lähteä itsekin kokeilemaan. Itsellä lähtee ainakin nämä mainiot ilmakasvit hankintalistalle!


Tämä kirja sopii erittäin hyvin myös lahjaksi. Kaunis ja hyödyllinen!


Mukavaa päivää ja onnenhalaus kaikille Äideille!

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kirja, upeita kuvia!
  Aurinkoista äitienpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva opus!
   Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut sinne!

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kirja. Joskus olis kiva saada vinkkejä mitenkä laittaisin omat viherkasvit täällä sisällä
  esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kirjassa taisi olla sellaisiakin vinkkejä :) Ei muuta kuin kirjastoon!

   Poista