sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Terassin kesälook

Vihdoinkin on aika ottaa terassi haltuun! Vitsikkään kevään jälkeen se tuntuu todella mukavalta.
Vanhoilla jutuilla mennään, tekstiilit ja kalusteet ovat samat. Terassi on myös tyhjennetty kaikesta ylimääräisestä mitä talven ja rempan aikana oli sinne kertynyt. Jo pelkästään se teki tilalle ihmeitä..


Oikeita kukkia en uskaltanut vielä terdelle laittaa vaikka kävinkin orvokkeja jo katselemassa. Feikkihortensialla siis mennään. Luulempa että ovat koko kesän. Terassi on niin paahteinen aurinkoisella kelillä, että oikeat kukat ei siellä oikein edes viihdy.


Grilli meillä hajosi viime kesänä ja olen asiasta toisaalta aika iloinen, koska terassilla on nyt enemmän tilaa. Pihalla on tulipata, jossa voi grillailla, niin kaasuversiota ei edes tarvitse. Ritilässä ajattelin kokeilla kasvattaa näiden tekokukkien ohella yrttejä, ruohosipulia, basilikaa ja oreganoa nyt ainakin. 


Kesä on siitäkin ihanaa aikaa, että sisältä voi kantaa juttuja ulos. Kuten tämä rakas pajulyhty.


Laittelin jo terassille jo kesätekstiilitkin. Vähän hassulta näyttää, kun ulkona on vielä niin karua ilman vihreyttä. Sininen matto on edelleen ihana ja pääsi taas käyttöön.


Ai että, ompa nyt ihanaa vaan rentoilla tässä! Eilen siivottiin varasto ja leikkimökki koko perheen voimin. Piti vähän patistella muuta porukkaa, mutta valmista tulikin sitten ennätysajassa. Paljon laitoin tavaraa myyntiin ja onnekseni ne menivät melkein heti kaupaksi ja haettiin pois. Poltettavaksi kerättiin peräkärryllinen tavaraa, joka onkin sitten oma urakkansa saada pienittyä.. Mutta onhan tässä nyt koko kesä aikaa!

Joka viikolle olen laittanut blogisuunnitelmiin merkinnän että vessaremppa valmis?? Oiskohan sen aika jo ensi viikolla? Jos ei ole, niin pääsee kyllä parku! Sitä toivoen ja odottaen..


Iloista ja aurinkoista tulevaa viikkoa!!

4 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiseltä näyttää teidän terassi nyt. Tuo ritiläjutska on kiva <3
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saapa nähdä miten mun kylvöjen käy.. onneks tekokukat pelastaa ;)

   Poista
 2. Kaunis toi feikkihortesia. Mulla oli muutamia vuosia vallan tekokukkia.
  Eipä ollut murheena kastelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä huolettomia! Ja nykyään niin aidon näköisiäkin! Etuterassille laitoin feikkipelargonit ja kivalta näyttää :)

   Poista