torstai 4. toukokuuta 2017

Valoa tunnelin päässä

Tai ainakin käytävän.. Eteisen rempassa myös käytävä sai uutta maalia. Seinät olivat ennen beigen sävyiset ja monesti näyttivät aika tunkkaisilta, koska tilassa ei ole ikkunoita. Ovia senkin edestä!

Maalisävyä valitessa tuli tehtyä pieni moka, kun sanoin myyjälle, että en halua täysin valkoista maalia, koska ovet ovat valkoiset. Niin, ainakin olivat silloin joskus.. Nyt varsinkin ovet näyttävät hyvin kellertäviltä ja maali täysin valkoiselta. Mutta eipä se onneksi haittaa! Valkoinen  tuo ihanasti valoa tilaan ja antaa raikkaan vaikutelman.


Tällainen on näkymä nyt eteisestä käytävään. Liukuovikaapistossa on vielä pyökkiä ja meinasinkin että maalaan ainakin ala- ja yläsokkelit siitä valkoiseksi sitten myöhemmin. Ruskea puulaatikko tuo vähän väriä, muutenhan täälläkin mennään aika mustavalkoisissa tunnelmissa.


Mutkan takaa löytyykin sitten ruhtinaallisesti säilytystilaa Trones-kenkälaatikoiden muodossa. Näitä oli eteisessä vino pino ja nyt ovat täällä. Minusta nämä Ikean laatikot ovat ihan huippuja! Vievät vähän tilaa, mutta säilövät uskomattoman määrän tavaraa. Näissä on nyt lasten lakanat, piirustusvälineet, satucd:t, pelejä ja useampi laatikko vielä tyhjänä. Ylempiin laatikoihin säilön tonttulakkeja ym. kausitavaraa. Ja yritän muistaa sitten että ne ovat siellä..Nyt täytyy alkaa valmistautumaan vanhempainiltaan. Aiheena yläasteelle siirtyminen.. Ääk, mun poika on jo niin iso! Ja huomenna se onkin sitten jännä päivä, nimittäin hakemieni koulutuksien valintahaastattelu! Tätä on odotettu ja jännitetty, toivottavasti pystyn vakuuttamaan myös valitsijat siitä että sisustusrakentaja tai sisustusneuvoja ois just mun juttu! Pitäkää peukkuja!! :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen käytävästä tuli, ihanan raikas!
  Onnea valintahaastatteluihin!

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä aikaansaava emäntä. Nuo lintutarrat ovessa aivan ihanat. Onko omatekoset tai mistä nuita saa? Toivotaan että haastattelussa tärppää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lintutarra on tilattu Aliexpressiltä. Piti se pelastaa maalin tieltä ja hätäsesti lätkäsin sen tuohon oveen. Sopikin siihen ihan hyvin niin sai jäädä :)

   Poista