keskiviikko 3. elokuuta 2016

Toteutunut unelma: Askarteluhuone

No niin, alkaa olla valmista ja kuviakin on räpsitty :)

Homma lähti käyntiin eräästä facebook-kuvasta, jossa joku (tais olla Konmari-Suomi-ryhmässä) esitteli ihanan askartelu/ompelupisteen isoine pöytineen ja monine hyllyineen. Taisin jopa kateellisena kommentoida, että haaveissa itselläkin.. No ei enää!

Jotenkin olen ajatellut, että vasta sitten kun lapset muuttaa pois kotoa, mulla on mahdollisuus kunnon työtiloihin tyhjenevissä huoneissa.. Sitten ajattelin, että pitääkö todella odottaa niin kauan? Tytön kanssa meillä muutenkin nuo kädentaito-harrastukset on aika samoja, joten päätin kokeilla miten käytännössä onnistuu tehdä askartelu/puuhahuone tytön huoneeseen. Täytyy sanoa, että molemmat ovat aika tyytyväisiä! Vielä tämä järjestely onnistuu, koska äidillä on lupa tulla huoneeseen.. Muutaman vuoden päästä voi olla mun tavarat liikaa..
 Tuo korituoli on kyllä näppärä, niin kevyt liikutella ja vie vähän tilaa.


Nyt meillä on mun ompelujutut, kankaat, langat, värityskirjat ja kynät yms kaikki samassa paikassa. Ja myös lelut! Onneksi on noita peittäviä laatikoita, muuten voisi olla aika sillisalaattia tuo hylly.


Hyllyjä on aika monta ja laitoin ne kaikki tuolle seinälle, Vähän piti hikoilla, että sain yksin tuon yhden vielä tuonne ylös. Siellä onkin sellaista tavaraa mitä harvemmin tarvii.


Jotenkin mulle tuli heti innostus että ompelukoneen voisi tuohon nostaa ja tehdä ne muutamat rästiompelut heti pois alta.


Musta lipasto kätkee sisäänsä legoja ja ompelulankoja sulassa sovussa..
Toiselle seinälle jäi kampauspiste


Rahaa tähän projektiin kului 7 euroa, ja se kustannus tuli tuosta Jyskin vahakankaasta. Muuten mentiin vanhoilla jutuilla. Pöytälevy muodostuu mm. vanhoista kirjahyllyn hyllyistä (mitään ei kannata heittää pois.. ;) )


Tähänhän meni sitten ne tytön sänkyhyllyt kaikki, joten herää kysymys missäs se neito sitten nukkuu??

Se onkin sitten toinen tarina! Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli heti mieleen, että oletteko muuttaneet tytön vaatehuoneeseen.
  Tuo työtila on luxusta ja ihanaa, että jaat sen sun tytön kanssa.

  Nyt kyllä kerrot missä se tyttö nukkuu!

  VastaaPoista
 2. Tuli tosi kivan näköinen puu/askarteluhuone. Kiva työskennellä yhdessä.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuli minustakin ja kivoja värejä.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhe arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä itsekin valtavasti tästä, kiva istua tuossa ikkunan ääressä ja puuhastella! Ja säilytystilaakin on tarpeeksi.

  VastaaPoista