sunnuntai 14. elokuuta 2016

Vieläkö on kesää jäljellä?

Viime viikon vietimme reissussa. Tehtiin taas pohjoisen kiertue, mistä juttua sitten vähän myöhemmin. Ennen reissua oli niin ihanan kesäistä ja nyt kun eilen tultiin kotiin, tuntui että viikossa oli tullut syksy! Niin ihanaa, mutta samalla aika ahdistavaa..Täällä alkaa koulukin huomenna, se on kyllä ihanaa, tulee jotain rytmiä noiden lastenkin elämään..
Itsellä myös viimeisetkin kesälomat on nyt lusittu ja syksy näyttää töiden suhteen vähän turhankin haasteelliselta. Ihan meinaa stressiä taas pukata, vaikka olen tietoisesti yrittänyt vähentää etenkin sitä turhaa ennenaikaista murehtimista, mihin monesti sorrun..


Syksy tuo onneksi tullessaan myös monenlaista mukavaa tekemistä. Marjat kypsyvät ja saa tehdä taas ihanaa kotitekoista mehua. Viime vuonna ei tullut viinimarjoja juuri yhtään, joten nyt senkin edestä näyttää olevan satoa tulossa. Tyttö innostui kyläpaikassa viime viikolla myös kälyni opastuksella poimimaan mustikoita, joten niitäkin on nyt pakkasessa ihan kivasti.


Ja onhan se syksy aina uusien harrastusten aikaa, tai ainakin niiden vanhojen elvyttämistä. Itsellä taitaa sali kutsua taas ensi viikosta alkaen ja juoksuaskeleitakin voisi koettaa ottaa.. Ehkäpä kaivan myös lankalaatikon esille :)

Mikä fiilis sinulla on syksystä?

4 kommenttia:

 1. Fiilis on aina syksyisin ja talvella alakuloinen, herään sitten uudestaan taas keväällä.
  Vielä ei ole alakuloisuus voittanut, sen verran välillä aurinko nahkaa lämmittää.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Syksy on tulossa ei voi mitään. Pihlajamarjoja tulee paljon.

  VastaaPoista
 3. Hyvä fiilis :)
  Täällä on uusi banneri :)

  VastaaPoista
 4. Pihlajanmarjoista minäkin iloitsen, ja syksyn väreistä. Sateesta ja tuulesta en niinkään..

  VastaaPoista