sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Terassi

Eilen jo kirjoittelinkin facebookin puolelle, että pientä yllätystä täällä taas värkätään kalareissulla olevan miehen pään menoksi.. Koko viikonloppu on nyt puuhattu enemmän ja vähemmän otsa hiessä, mutta ihan vielä ei ole valmista, joten tähän väliin kesäisiä kuvia terassilta, jossa ollaankin (silloin kun siellä ei ole liian kuuma) paljon oltu nyt aurinkoisina päivinä.

Sisustus on aika lailla sama kuin viime kesänä, matto on eri ja tyynyt vähän eri päällisillä. Pienen tuunauksen tein vanhalle ruosteiselle tonkalle, joka sai mustaa suhumaalia ylleen ja sai siten myös paikan terassilta.
 Terassillekin laitoin alkukesästä muutaman paperilyhdyn väriä tuomaan.
Iso katettu terassi on kyllä parhaita remppajuttuja, mitä ollaan täällä talossa tehty, sen verran on kovalla käytöllä ollut. Ainoa miinus on se, että kesällä aurinko paistaa suoraan terassille ja siellä on herkästi liian kuuma! Siksipä ajatuksissa olisi tehdä pihalle erillinen kesäkeittön tapainen varjopaikka, jonne saisi mennä hellettä pakoon. :). Sitten joskus..


Täytyy vähän hehkuttaa näitä samettiruusuja, jotka ovat elämäni ensimmäiset siemenestä asti kasvatetut kesäkukat! Meinasin heivata nämä jo kompostiin kun olivat niin ruipeloita kun ulos kannoin, mutta kylläpä nuo vaan siitä komeaksi kasvoivat! Ensi vuonna taidan kokeilla uudestaan!Heinäseipäitä pitäisi saada jostain lisää, jotta voisin tehdä muutakin kuin tämän pienen aidanteen. Minusta ne ovat ihania! Menevät vaan niin nopsaan kaupaksi tuolla nettikirpulla, ettei ehdi ikinä kaupantekoon jos joku siellä niitä myy..


Kukkapenkin komistukset! :)  (mitään muuta hienoa siellä ei olekaan..)

Ihanaa tulevaa viikkoa! Ensi kerralla sitten siitä Projektista enemmän ;)

6 kommenttia:

 1. Viihtyisä terassi! Kyllä tuolla viihtyy.
  Heinäseipäät sopisivat tänne mökillemmekin..., vanhoja airoja on meillä koristeena.
  Kaunista elokuuta!

  VastaaPoista
 2. Upea tuo teidän terassi ja ihanasti olet sinne väriä tuonut.
  Kivaa alkavaa elokuuta <3

  VastaaPoista
 3. Liljat ovat komean värisiä. Hyvin olet onnistunut noissa samettikukissa, ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. Ihana terassi!
  Mukavaa elokuun alkua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Mulle kelpais kyllä vanhat airotkin :)
  Ja kukkia kokeilen ensi vuonna taatusti uudestaan ja jotakin erilaista. Olis vaan enemmän tilaa kasvatella..

  VastaaPoista