sunnuntai 7. elokuuta 2016

Pieni makuusoppi

Tässä kävi nyt niin, että palattiin vanhaan systeemiin tytön nukkumisen suhteen.. Sänky olisi ehkä mahtunut tuonne askarteluhuoneenkin puolelle, mutta eihän meillä nyt sitä ole, kun kaikki hyllyt on täynnä äidin kankaita.. hups!..

No oli tyttö onneksi itsekin tähän suostuvainen ja mielellään meni taas "yläkertaan". Hyvä ettei purettu parvea kokonaan ja säilytin osiakin "kaiken varalta" varastossa hyvässä tallessa. Tuo kaide on vaan uusi koska edellinen oli minusta hankala laittaa paikoilleen, niin tein tuollaisen pienemmän.


Tännekin huoneeseen jäi vielä pari hyllyä kirjoille ja lehdille. Myös vaatteet ovat täällä.
Verhon takana on säilössä se ruskea pieni kirjoituspöytä, hoitolasten matkasängyt ja vähän leluja.
Seinät ajattelin ensin tapetoida, kun on niin paljon jo reikiä ja muuta jälkeä ja tapetinpalojakin ylimääräisenä, mutta sitten iski laiskuus ja realiteetti sen suhteen, että kyllä ne reiät peittyy kuitenkin ihanilla koirilla ja hevosilla.. ja olin oikeassa!Vaatteet ovat ruskeassa pikku kaapissa ja mekot hyllyn kannattimella, iso vaaterekki vietiin varastoon toistaiseksi että saatiin tänne vähän enemmän tilaa.
Pieni tilahan tämä on, mutta pääsääntöisesti nyt vaan nukkumista ja vaatesäilytystä varten, joten eihän sen suuri tarvitse ollakaan. Leikit hoituu kuitenkin meidän monitoimi-askarteluhuoneessa ja aika usein jossain ihan muualla kuin omassa huoneessa ;).

Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Ei osunut mun arvaus vaatehuoneen muuttamisesta makkariksi oikeaan. Kivan tilan olette tytölle saaneet tehtyä.
  Minä olen samaa mieltä siitä, että jos makkarissa vaan nukutaan, ei sen tarvitse tilana olla hurjan suuri.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Tuosta tuli kiva ja kotoinen nukkumapaikka.
  Hyvin tuonne mahtuu nukkumaan, kun leikkihuone on erikseen, tai askartelutila.

  VastaaPoista