sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Koulun aarteita

Tänään oli mahdollisuus päästä penkomaan vanhan ala-asteen jäämistöjä ja sehän oli sellainen tilaisuus, mitä ei voinut jättää käyttämättä vaikka synttärivalmistelut painoi päälle. Ihan pikareissun tein ja paljonhan siellä olisi ollut kivaa tavaraa. Lähinnä opetustauluja ja pukukaappeja lähdin metsästämään ja kotiin tulin kasvitaulun ja työkalukaapin kanssa. Ihan kohtuullisella hinnalla molemmat sain ja näin ollen olen varsin tyytyväinen saaliiseen. Kasvitaululle en nyt ihan heti keksinyt paikkaa, mutta kaappi pääsee varmaan eteiseen, johon olen etsinyt tällaista pikkujalallista kaappia/lipastoa. VÄHÄN tuota tarvii entrata ensin.. mutta hyvä siitä tulee! 
Mieshän oli aivan innoissaan kun menin kotiin ja ilmoitin et siellä odottas yks kaappi noutajaa.. Onneks meillä oli sukulaisia vierailulla, niin ei kehdannut valittaa..

Päivä onkin kulunut muuten juhliessa, sillä järjestin äidilleni vähän yllätykseksi 70v- synttärit ja koko viikko on pitänyt valehdella etten tiedä mistään mitään.. Sain kuitenkin sukulaisia kauempaakin tulemaan paikalle ja juhlat onnistumaan. Nyt on vähän kuitti olo ja hiilarikiintiö totaalisen täynnä! Ens viikko vedetään kevyellä linjalla et kärsii taas sunnuntaina herkutella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti