keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Terassihortensia

Nyt iski tälle "hortonomille" haastetta! Kesäkukkia kävin katselemassa ja eteen sattui aika hyvä tarjous hortensioista. Nämä kaksi isoa kukkaa maksoi yhteensä 9 euroa. Päätin sitten kokeilla niitä, vaikkakin kukat näytti niin hienoilta ja hentoisilta, että vähän epäilen saanko niitä(kään) menestymään... Ulos en näitä kyllä uskalla vielä viedä vaikka nimenomaan ulkokukkia olin etsimässä. Hoito-ohjeetkin piti netistä lukea, koska eihän mulla tällaista ennen ole ollut.  Puolivarjoon, säännöllinen kastelu ja kahviloraus(!) silloin tällöin! 

Onhan nuo kyllä nättejä! 


 Toisen laitoin makkariin


 ja toisen olkkariin 


2 kommenttia:

  1. Oih, mä vain haaveilen vuosi toisen jälkeen hortensiasta, nytkin puutarharhalla vain huokailin siihen suuntaan, mutta otin sitten kosmoskukkaa (?) isoihin piharuukkuihin. Kerrohan sitten saatko menestymään! Ja on muuten tosi upean näköinen tummaa seinää vasten pinkki kukka, wau!

    VastaaPoista
  2. Mua kyllä nyt todella jännittää näiden kanssa.. kukka toisensa jälkeen nuupahtaa mun käsittelyssä.. uloshan nää ois upeat, mut en taida vielä uskaltaa viedä. Kerron sitten miten käy :)

    VastaaPoista