sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kirpputori x 2

Nyt päästiin kyllä vauhtiin tässä kirppistelyssä! Eilen olin mukana torilla järjestettävässä peräkonttikirppiksessä. Päivä oli ihan liian kuuma kyseiselle toiminnalle ja se näkyi aika ikävästi myös asiakasmäärässä.. Siellä kuitenkin taistelin 4 tuntia ja saldona muutama kymppi ja kärynneet käsivarret.. 

Siitä sisuuntuneena kotiin päästyäni ja myymättä jäänyttä tavaramäärää katsellessa varasin saman tien kirppispöydän kolmeksi viikoksi lähikaupungista. Siellä oli kätevä nettivaraussysteemi, josta näki heti vapaat paikat ja niiden sijainnin. Sitten vaan hinnoittelemaan uudelleen tavaroita. Helppo hommahan se oli, kun tavarat oli jo valmiina laatikoissaan. Aika paljon olen myynyt tavaraa fb:n nettikirpulla, mutta nyt oli kamaa sen verran paljon, etten jaksanut niitä alkaa kuvailemaan. Ja onhan nyt hyvä aika varata pöytä, kun monella alkaa kesäloma ja on aikaa kierrellä kirppiksiä.

Nyt vaan odottemaan että kauppa käy! Sopivasti ennen omaa lomaa ehdin tämän rupeaman suorittaa ja tyhjentää kaappeja, joihin tuntuu tavaraa kertyvän  melkein itsestään..


Sääkin viileni sopivasti sisähommia silmällä pitäen, joten ei edes harmita kun ei pihalle ehdi..    kivaa sunnuntaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti