sunnuntai 25. elokuuta 2019

Aidanne

Pihasaunan tulon myötä olen kaivannut pihallemme vähän enemmän suojaa. Pieni aidanne valmistui jämälaudoista ja sai ylleen saman värisen kuullotemaalin kuin mitä saunassakin on käytetty. Kivasti sulautuu tuonne saunan lähelle. Idean eripituisiin lautoihin sain pinterestistä. Tuohon sopisi myös jotkin kukkapurkit, mutta kiva ilman niitäkin.


Nikkarointia olen harrastellut enemmänkin nyt pihalla. Kovasti olisi käyttöä katkaisusirkkelille, mutta en ole raaskinut vielä hankkia. Pistosahalla ja rukiisilla ranteilla mennään!..


Vielä kun ruoho alkaisi tuossa kohtaa kasvaa, niin olisi kiva!

Alkaa pikkuhiljaa vaivata kisaväsymys näiden nikkarointien ja ulkomaalausten kanssa. Tämän aidan lisäksi olen tehnyt halkotelineen ja terassille aitaa. Maalausvaihe on vielä kesken. Kuisti valmistuu pikkuhiljaa, mutta siinäkin on ollut mutkia matkassa. Kunhan saadaan nuo keskeneräiset hommat loppuun, niin sitten kyllä vähän himmaillaan!


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea tuollainen aidanne, näyttää tosi hyvältä ja sopii saunan ulkopuolen kanssa hyvin yhteen. Oletpa ollut tuottoisa nikkarointien kanssa. Tsemppiä maalailuihin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Tsemppiä tarvitaan.. Yllättävän rankkaa ja hidasta puuhaa tuo maalaus..

    VastaaPoista