sunnuntai 11. elokuuta 2019

Pirteä pannulappu ja paljon sitruunakuvia

Keittiömme on tällä hetkellä aika mustavalkoinen. Ihan huomaamatta siitä on tullut sellainen ja onhan se sävymaailma ihan raikas. Siihen on hyvä yhdistää eri värejä, kuten tämänhetkistä suosikkiani keltaista!

Virkkuusormea pakotti sen verran, että virkkasin trikookuteesta pirteän pannulapun. Pientä twistiä työhön tuli mustasta nahkanauhasta.

Piti oikein ostaa pari sitruunaa, kun innostuin valokuvaamaan!..

Ihana auringonpaistekin osui keittiönikkunasta kruunaamaan kuvat. Tykkään tosi paljon tästä loppukesästä/alkusyksystä kun on vielä lämpimiä päiviä mutta ei liian kuuma. Helteitähän on kyllä vielä luvattu loppukuulle. Saa nähdä miten käy. Ensi viikolla pitäisi viimein sataa, meillä ei ole satanut juuri ollenkaan ja ruoho jo ikävästi kellertää kun on niin pystyyn kuivunut.. PIhalla odottaa myös kasvinsiirtojuttuja, mutta ei ole viitsinyt niitä tehdä kun maa on rutikuiva.

Nikkarointia sen sijaan olen pihalla suorittanut ja hommat jatkuu tänään. Ehkäpä on kohta teillekin näyttää, mitä siellä on tapahtunut!

Mukavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Pirtsakat kuvat :) Itse olen niin tykännyt kun ilmat vähän viileni ja jaksaa puuhailla normaaliin tapaan, ei kiitos enää mitään helteitä ;) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä viileät kelit tällaisille puuhastelijoille ovat passelit!

   Poista
 2. Ihanan pirtsakka pannulappu! Luin kahteen kertaa, että pannukakku :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no voihan pannukakkukin olla pirteä! :)
   Patalappu olisi ollut selkeämpi, huomasin tämän vasta kun siitä mainitsit..

   Poista
 3. Olipas pirteä kokonaisuus 💛 Näyttää todella kivalta. Jostakin tänne tupsahdin ja jäänpä seurailemaan blogiasi 👍 Tervetuloa tutustumaan halutessasi myös blogiini 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa mukaan!
   Pikapiipahdin blogissasi, kivalta näyttää! Täytyy tutustua tarkemmin ajan kanssa.

   Poista