sunnuntai 4. elokuuta 2019

Kirpparilla

Lomalla kävin useammallakin kirpparilla. Saalis ei kovin kummoinen kyllä ollut. Jotenkin olen pettynyt kirpputoritavaran ja etenkin vaatteiden laatuun. Harvoin löydän enää vaatetta itselle tai edes lapsille kirpputorilta. Ennen tein paljonkin löytöjä. Sisustustavaraa sen sijaan löytää vielä aika kivasti. Tsekkaan aina myös huonekalupuolen vaikka hyvin tiedän, ettei meille mahdu yhtään uutta raatoa enää..

Kierroksien kivoin löytö oli ehkä tämä kynttilälyhty. Sisällä on paikka neljälle tuikulle. Lyhty oli aika pahasti steariinissä, mutta sain sen kohtuudella pois.Pojan huoneeseen löytyi kiva viivakoodityyny.
Itselle löytyi puuhelmet, jotka ajattelin hyödyntää askartelussa, 
koruja kun en pahemmin käytä. 
Tästä saa vaikka mitä!


Melko tuore sisustuslehti huokeaan hintaan on myös aika kiva löytää kirpparilta!

Vielä on kesää jäljellä, vaikka eilen olikin jo aivan syksyfiilis.. Illalla jo vähän hämärtää, joten voi varmaan aloitella kynttiläkaudenkin. Vaihdoin kesäverhotkin jo pois ja paksumpaa verhoa tilalle. Muutenkin tekisi mieli vähän sisustella enemmän. Huomisesta alkaen työ onkin kotona ja näitä nurkkia tulee katseltua enemmän. Ehkä tässä syksyn päälle keksin jotain kivaa... ;)

Aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kiva tuo viivakoodityyny. Minä ostin myös helmikorun kirpparilta viimeksi, ihan vaan koska oli halpa ja helmiä voi käyttää tuunauksiin :)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny on kyllä kiva!
   Kirpparilta löytää kyllä hyvin askartelumateriaalia! :)

   Poista