sunnuntai 18. elokuuta 2019

Ikean tuliaiset ja remppakuulumisia

Kesälomareissulla kävin myös Ikeassa. Sinnehän pitää päästä vähintään kerran vuodessa. Aina ei ole ostoslista pitkä, vaan lähinnä haluan siellä käydessä fiilistellä sisustuksia ja ideoita.Terassin seinällä olevaan ritilään ostin purkkeja ja niihin laitoin tekokukkia. 
Terassilla ei oikein menesty oikeat kukat. Kivaa vihreää tuli näin lisää. 


Tykästyin Sisustus Trendosta ostamaani harmaaseen lampaantaljaan ja halusin  ostaa myös valkoisen. Ikean valkoinen talja oli jotenkin huonon näköinen ja musta taas hyvännäköinen ja vieläpä hyvässä alessa, niin kotiin lähti sitten jälkimmäinen. Ihana se on! Laitoin makkarin tuolin päälle, missä se ensi päivät jekutti perheenjäseniä, koska kaikki luulivat että koiramme siinä makoilee, musta kun on sekin..


Lisäksi ostin joukon betonisen näköisiä ruukunsuojia, 
niistä kun on aina pula kun viherkasvi-innostus iskee.


Keittiöön vielä vähän keittiöliinaa ja perinteinen tiskiharja (joka reissulla lähtee matkaan..).

Tämä viikko on ollut todella kiireinen! Meille tuli vähän yllätysremppa, kun tuskailin tuon meidän etukuistin kanssa. Sehän oli tarkoitus itse kunnostaa, mutta meillähän ei pahemmin ole mitään työkaluja. Niinpä laitoin entiselle luokkakaverille viestiä, että haluaisko tehdä oppilastyönä sen mulle, hän kun vielä koulussa jatkaa. Sain myöntävän vastauksen ja sitten olikin jo hoppu valita laattoja ja pistää homma alulle vielä kun on lämpimiä kelejä. Laatat onneksi löytyi helposti ja nyt on homma jo aloitettu. On kyllä ihan kiva välillä olla vaan katselijan roolissa! Ei oo mikään helppo juttu tuo vanhan betonivalun päälle laatottaa.. 

Pihalla tapahtuu muutakin, nyt on nikkarointivaihe päällä! Siinäkin apuna vaan käsisaha, mutta pikkuhiljaa.. Oon saanut valmiiksi jo pienen näkösuoja-aidan ja halkotelineen. Tänään vielä olis tarkotus tehdä terassille lisää kaidetta. Sitten voi siirtyä syksyn kasvipuuhiin! Makoillaan sitten talvella!.. ;)2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää nuo tekokukat, itseasiassa näyttävät aidoilta.
    Kivaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista