sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Tytön huoneen muutos

Tytön huoneessa ollaan nyt rymistelty kunnolla. Homma lähti liikenteeseen huonosta vaatesäilytyksestä.  Iso vaatekaappi on epäkäytännöllinen, mutta ei mahdu meillä minnekään muualle kuin tytön huoneeseen.  Vaatteita siinä on huono säilyttää, koska ovat koko ajan huonossa järjestyksessä ja mitään ei löydä. Niinpä piti keksiä laatikostot vaatesäilytystä varten.


Meidän vaatehuoneessa on ollut vanhat malm-lipastot jo ties kuinka kauan. Vähän ovat saaneet osumaakin, mutta vielä ihan ok kuntoiset. Ne raahattiin tytön huoneeseen ja tilalle vietiin expedit-hyllykkö. Nyt vaatteet on ojennuksessa ja kerralla näkee mitä laatikossa on. Isoon kaappiin meni sitten kirjat siitä pois viedystä hyllyköstä.


Toivelistalla oli myös parvisänky, jonka alle saataisiin tila työpöydälle.
Kyttäsin sopivaa parvisänkyä Torista pari kuukautta, ja nyt viimein kohdalle tuli sellainen jota etsin ja vielä sopivaan hintaan. Juuri tällainen samanlainenhan meillä oli pojalla, mutta menin sen sitten myymään, kun poika siirtyi runkopatjasänkyyn.. Tykkään tästä mallista, koska portaat ovat irralliset ja niitä voi liikuttaa tarpeen mukaan tai ottaa vaikka päivän ajaksi kokonaan pois.


Huoneesta tuli niin ihana! Tilaa tuli paljon lisää, kun sänky on poissa lattialta! Omaan huoneeseen mahtuu nyt kaikki askartelutarvikkeetkin (jotka ovat majailleet kodarin laatikoissa..) ja äiti uskoo ja toivoo että projektit pysyisivät jatkossa näiden seinen sisäpuolella..


Uutta, vaaleampaa mattoa käytiin katselemassa kaupasta, mutta ei löytynyt mieluista. Olohuoneessa joskus majaillut luonnonvalkoinen karvalankamatto siirrettiin sitten työn huoneeseen väliaikaisesti. Tuo pinkki pyöreä muutti meidän vaatehuoneeseen. 

Portaiden alle saatiin vielä mahdutettu pieni lukunurkka.


Tytär on myös alkanut kiinnostumaan hieman sisustuksesta. Innolla odotan jo meidän yhteisiä sisustushetkiä sitten myöhemmin! Hän itse osti omalla rahalla tämän kauristaulun, joka on mun mielestä aika nappi valinta!4 kommenttia:

 1. Ihana neitokaisen oma valtakunta!

  VastaaPoista
 2. No nyt näyttää tilavalta tytön huone. Tuo taulu on aivan ihana ja sopii täydellisesti huoneen sävyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan tilava tuli kyllä huoneesta ja mikä parasta, neiti on pitänyt huonetta siistinä. Ainakin tähän asti.. ;)

   Poista