tiistai 22. tammikuuta 2019

Koirataulu

Ennen joulua tilasin Aliexpressiltä julisteen, joka pääsi nyt kehystettynä eteisen seinälle. 
Sanoma on kiva ja juliste oli myös yllättävän hyvälaatuinen. 
Tästä tuli suosikkini!
Muutenkin on sisustus-ja remppabuumi menossa. Monenlaisia juttuja on kesken ja mielessä vielä muutama lisäidea muhimassa.. Viikonloppukin meni niin nopsaan, ettei blogikaan päivittynyt.. Mies oli reissussa ja mulle napsahti kaikki kotityöt ja lisäksi olin kuskina lentopalloturnauksessa. Viime viikolla ajelin muutenkin pitkin maakuntaa, kun hain Torista bongatun parvisängyn, jota olin jo pari kuukautta kytännyt ja nyt viimein sellaisen löysin.

Luonnollisesti tytön huone on ollut nyt sitten ison muutoksen kourissa ja kylläpä siitä tuleekin hieno! Tilaa tuli rutkasti lisää, kun sänky on poissa lattialta! Piakkoin siis tulossa juttua siitä.

Koulussakin on muutamia tunteja varattu puupuolella puuhasteluun ja minähän puuhastelen siellä anoppilan vanhan emännänkaapin uuteen uskoon! Niin kivaa! Sen kun saa valmiiksi, on kirjoituspöydän vuoro, jos vaan suinkin ehdin.

Vessaan on tullut myös uutta lattiaa ja vaatehuoneeseen on suunnitteilla liukuovet..

Eli ei nyt hetkeen hommat lopu.. ;)


 


2 kommenttia:

 1. Siellähän on pistetty tuulemaan. Tosi kiva tuo juliste. Nyt jään odottamaan kaikkia ihania, tulevia postauksia muutoksista teidän kodissa.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt on pöhinä päällä täällä! Pieniä juttuja tosin, mutta nehän onkin kivoja, kun valmistuvat nopsaan!
   Mukavaa viikkoa!

   Poista