sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Iso makramee olohuoneessa

Kuten jo kerroin, niin innostuin loppuvuodesta tekemään makremee-seinäkoristeita. Löysin innostuksen eräiltä messuilta ja sen jälkeen etsiskelin malleja netistä. Ihan sitä kaikkein ihaninta ei löytynyt, joten piti vähän sekoitella eri malleja ja tehdä itselle mieluinen. Youtuben avulla opettelin erilaiset solmut ja siitä sitten lähdin kokeilemaan.

Ensin syntyi tämä iso makramee, jolle oli olohuoneessa paikka valmiina. Seuraavaksi tein sen pienen arvonta-makrameen, joka lähtee onnekkaalle ensi viikolla.

Vielä ehdit osallistua! Ohjeet löytyy edellisestä postauksesta!

Vuosi on lähtenyt liikkeelle vähän nihkeästi. Ajatus oli taas päästä kunnolla kuntoilun ja terveellisen elämän pariin, mutta niin se vaan on, että vanhuus ei tule yksin ja enää ei ole niin vetreä kuin nuorempana.. Kävin hiihtämässä ja lensin sitten mäessä pyrstölleni.. Nyt on häntäluu kipeä ja nilkkakin vihoittelee.. Sinänsä pikkujuttuja, mutta haittaa kyllä olemista vähän. 

Kaappien raivaus on sujunut paremmin. Nyt kun ei oikein kärsi istuskella, niin oon sitten pyörinyt ympäri kämppää ja käynyt kaappeja läpi. Kun oikein tulee se siivous/raivausfiilis, niin hommahan on aika kivaa! Tulee niin hyvä olo kun saa paikat järjestykseen. Vielä on vaikein edessä, eli kamojen selvittely ja kierrätykseen/myyntiin laitto.

Huomenna se arki sitten meidän perheessä alkaa, kun kaikki kolme koululaista pitää aamulla saada hereille.. Tekee tiukkaa myös itselle, kun on rytmi mennyt sille mallille, että yöllä kukutaan ja aamulla nukutaan..

Keväästä tulee kyllä haastava.. oon haalinut itselle taas vaikka ja mitä hommaa! Niistä sitten myöhemmin lisää, kun asiat varmistuu.


Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! 
  Mitä suunnitelmia sinulla on vuodelle 2019?4 kommenttia:

 1. Suunnitelmissa on toteuttaa yksi isompi haave, muuten yritän vain pysyä tolpillani. Ehkäpä etsin jotain uutta työtä...
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti iso haave toteutuu! Voimia arkeen ja onnea uuden työn etsimiseen!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Loma-aikana yleensä rytmit menevät yleensä sekaisin.
  Kannattaa parannella häntäluuta hyvin, ei istumista. Mulla murtui aikoinaan, kyllä kesti kauan ennenkuin pystyi istumaan pidemmän aikaa.

  VastaaPoista