sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Mandalaa

Ihan meinasin unohtaa tämän kankaan! Tämähän mulla oli työhuoneessa ennen remppaa, ja luonnollisesti otin sen pois seinältä ja sulloin kaappiin. Sinnehän se sitten jäi. Kiva siivota kaappeja, kun löytää aina jotain "uutta".. ;)

Olohuoneessa on vaihtunut järjestys tiuhaan viime viikkoina. Tiedättekö sen tunteen, kun ei vaan joku järjestys tunnu hyvältä, vaikka näyttää kivalta? Nyt siis kokeilin olkkariin pariakin eri sohvan paikkaa, mutta kyllä se vaan tuolla on sen paikka missä nytkin on. Mahdottoman iso tuo meidän sohva, niin haastavaa kyllä muutenkin vaihdella järjestystä.

Telkkaria kuitenkin joskus katsotaan porukalla, ja silloin pitää olla kyllä kaikilla hyvä asento, ei siitä mihinkään pääse..

Siinä rymsteerauksen yhteydessä sitten kukka-amppelitkin vaihtoivat paikkaa. Nehän ovat keikkuneet tuossa arkun yläpuolella. Nyt sijoittelin ne muualle ja niitten paikalle ilmaantui tyhjää seinää. Taulun paikka selkeästi. Iso musta styrox-pohjahan mulla on ollut toisinaan taulutehtävissä, vaihtuvine sisältöineen, mutta nyt sitten löysin tuon kankaan ja mielestäni se sopii tuohon  tosi hienosti!

Virittelin siihen puuriman ja laitoin siimalla kiinni. Ei ole kovinkaan raskas, joten toivottavasti pysyy..
Pari vapaapäivää vielä jäljellä pääsiäisestä. Ihania ilmoja on ollut ja pihalla olen koittanut olla ottamassa aurinkoenergiaa. Aurinko on jo lämmittänyt ihanasti ja sulattanut vähän noita valtavia lumiamassoja. Ehkäpä se kevät sieltä vielä tulee!

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tuo kangas. Kiva kun omista kaapeista löytyy uutta sisustukseen :)
  Mukavaa huhtikuun ensimmäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva tuo kangas. On vaan niin iso, että vaatii puoli seinää.. Mut olkkarissahan sille nyt oli nappi paikka! Mukavaa huhtikuuta!

   Poista