tiistai 27. helmikuuta 2018

Porrastaulu x 2

Pari viikkoa sitten kävin Oulussa shoppailemassa. Kauppakeskus Valkeassa on Granit, jossa täytyy aina päästä käymään. Jokin aika sitten tein diy-version suositusta porrastaulusta, mutta en sitten loppupeleissä siitä kuitenkaan tykännyt, vaan halusin sellaisen aidon, jossa kirjaimet ovat pinnassa ja helposti vaihdettavissa.

Granitissa tällainen porrastaulu oli, mutta harmikseni siinä on muovipinta, johon kirjaimet upotetaan. Olisin halunnut sellaisen samettipintaisen. Ostin kuitenkin taulun. Kirjaimet olin hankkinut jo tuota diy-versiota varten.

Seuraavalla viikolla näin sitten Jyskin mainoksen jossa himoittu samettipintainen taulu komeili ja vielä pilkkahintaan! Olin todella harmistunut. Niin harmistunut, että piti myös se Jyskin versio hankkia.. Nyt on kirjaintauluja sitten kaksin kappalein.. Molemmille löytyi kuitenkin luontevat paikat. Toinen on työhuoneessa ja toinen eteisessä. Täällä istuskellaan kotoisasti sohvalla peiton sisällä. Ulkona on melkein 20 astetta pakkasta.. Onneksi ei tarvitse lähteä minnekään, koska koulustakin on etäpäivä :).  Joskus on kiva vaan olla ja haaveilla. Minä haaveilen kesästä, pyöräilystä ja terassin sisustamisesta.

Mistä sinä haaveilet tällä hetkellä?

6 kommenttia:

 1. Haaveilen uudesta olkkarin matosta. Tuo taulu on kiva ja tytär haluaa tuollaisen omaan kotiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sopiva matto tulee eteen! Kauan haaveilemia juttuja arvostaa ihan eri tavalla sitten kun ne vihdoin saa.

   Poista
 2. Nuo on kyllä tosi kivoja tauluja! Juuri tällä hetkellä haaveilen auringosta ja lämmöstä:) Meillä oli aamulla -27 ja kyllä tuntui kylmältä! Kaunista talvipäivää sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tauluja on alkanut löytymään nyt viime aikoina vähän sieltä sun täältä. Sopivan tekstin keksiminen vain oli vähän haastavaa. Kirjaimia olisi ollut vaikka kuinka, mutta tuollaiset lyhyet ja ytimekkäät sopii mulle :).

   Oli kyllä ikävän kylmä jokin aika sitten, toivottavasti nyt alkaisi lauhtumaan ja kevät vihdoin ottaisi vallan.. Aurinko on kyllä ihanasti jo paistellut!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin ovat! Hauskaa kun voi muuttaa tuota tekstiä tilanteen mukaan.

   Poista