tiistai 6. helmikuuta 2018

Kesää odotellessa..

Pakkasen paukkuessa ulkona on hyvä keskittyä kukkasiin.. Kevään tulon ensimmäinen varma merkki on kauppoihin ilmestyvät tulppaanit. Tällä kertaa kotiin lähti tällainen hauska kaksivärinen kimppu.


Tosiaan nuo pakkaskelit ovat nyt vahvasti läsnä.. Mittari näytti tänäkin aamuna sellaisia lukuja, että teki mieli jäädä peiton alle..
Ulos lähteminen vaatii monenlaista kampetta päälle.

Mutta tulee se kesä sieltä vielä!


8 kommenttia:

 1. Tulppaanit on kyllä ihania! Minä olen nyt vähän nuukastellut niiden ostossa. Melkein täällä kannattaisi ostaa kukkakaupasta, kun nuo kauppojen tulppaanit on nyt useamman kerran olleet jo valmiiksi vähän ehtoopuolella.
  Tulppaanit tekevät kyllä kevään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se huono puoli näissä on, etteivät juuri yhtä päivää kauemmin kestä kauniina..

   Poista
 2. Tulppaanit on niiiin kauniita <3 Vielä en ole yhtiäkään kyllä pöydälleni käynyt hankkimassa. Talven soisin jo loppuvan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä talvesta. Kyllä riittäisi mullekin!

   Poista
 3. Meillä mittari näytti -11 aamulla ja minä likka poljin töihin pyörällä. Marokkolainen mieheni siihen tuhahti, että hullu suomalainen nainen :D Tulppaanit on selvä kevään merkki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaiset ovat kyllä hulluja :). Mutta minkäs sille säälle mahtaa.. Onneksi noita kovia pakkasia on aika vähän loppujen lopuksi.

   Poista
 4. On se vaan mukava odotella ensin kevättä ja sitten kesää. Olispa ennustaja ja näkis minkälainen kesä tulee olemaan. Talvi meillä on selvästi parempi mitä viime vuonna, silloin sitä ei ollut ollenkaan.
  Odotetaan kesää ja katsotaan mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se kunnon talvi silti on kiva. Ja se että on lunta. Tuo niin paljon valoa. Mutta talvi saisi olla lyhyempi ja kesä pidempi :)

   Poista