tiistai 20. helmikuuta 2018

Bambutiskirätti testissä

Etsin jo viime vuoden lopussa kuumeisesti bambupuuvillalankaa, että olisin virkannut tiskirättejä, kun niitä niin hehkutetaan. Ei löytynyt lankaa niin mistään ja tilaaminen ei innostanut. Siispä asia jäi hautumaan. Alkuvuosi toi ilokseni kauppoihin sitten lankaa ja pääsin kokeilemaan minäkin tätä hittituotetta. Ensin toki täytyi rätti virkata muotoonsa. Ihan perusmallin tein ja nopsaan se valmistuikin. Olin hieman skeptinen käytön suhteen, miten mahtaa toimia oikeasti jos on enemmänkin törkyä pöydälllä pyyhittävänä..
Ilokseni huomasin että toimii todella hyvin! Rätti imee nesteet hyvin ja pinnasta tulee siisti, kun ei jää vesivanoja mitä pelkäsin. Rätin struktuuri myös toimii hyvin hankaamisessa ja lika irtoaa helposti. Helppo huuhdella ja onhan se nyt nättikin. Mustassa ei niin lika näy. En tiedä olisiko vaaleampi väri kuinka huono valinta. Rätin voi myös pestä kuudessa kympissä, mitä en ole vielä tehnyt.

Taidan tehdä näitä lisää!

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen ajatellut tehdä muutaman tällaisen rätin. Pitääkin muistaa kaupasta katsoa tuota lankaa.
  Kivaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä olisi kiva kyllä tehdä lisää. Ehkä uskaltaisin kokeilla jotain muutakin väriä tai tehdä vaikka raidallisen. Pinkki ehkä pitää saada ;)

   Poista
 2. Minun miniäni on tehnyt kans tollasen rätin. Kokeilin sitä viikonloppuna, oli ihan hyvä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä yllättynyt kuinka hyvä oli käytössä. Kuivuu ehkä vähän hitaasti. Seuraavan voisi tehdä väljemmällä mallilla, niin sekin varmaan vaikuttaisi kuivumisnopeuteen.

   Poista