tiistai 6. kesäkuuta 2017

Supi Arctic - monipuolinen tuote

Olen jo aiemminkin huomannut Supi-tuotteiden monipuolisuuden. Saunarempasta jäi saunasuojaa melkein puoli purkkia koska oli niin riittoisaa ainetta. Loppuaineella sitten sudin menemään yhtä jos toista ulkona ja sisällä. On todella hyvin levittyvää ja käy monelle materiaalille vaikka puulle onkin tarkoitettu.

Vessaremppaa varten ostin purkin Supi Arcticia Kemi-sävyssä joka oli kaikista tummin. Alkujaan ajattelin laittaa vessan seinään Taika-lasyyria, mutta siitä löytyi niin vaaleita sävyjä, että sitä en sitten valinnutkaan. Tulin kuitenkin loppujen lopuksi seinän sävytyksen suhteen toisiin aatoksiin ja käytin ostamaani saunasuojaa vain pyyhenaulakkoon ja vessapaperitelineeseen. Litran purkista jäi siis muihin hommiin ihan kiitettävästi tavaraa.

Vaikka purkissa siis lukee että sopii puupinnoille, olisin uskaltanut silti laittaa sitä laastin ja maalin päälle, koska luin hyviä kokemuksia Katin kokeelliset remontit - blogista.

Arctic on kivasti helmiäshohtoinen. Mihinkä ei pieni glamour sopisi?

Kukka-alustana ollut puupölli sai uuden sävyn. Vuosirenkaissa sävy näkyy todella hienosti mutta harmillisesti rungossa ei juurikaan, jos ei ihan läheltä katso. Ihan hauska kuitenkin noinkin.


Supi saunasuojahan on aika edullista verrattuna normaaleihin efektimaaleihin. Parilla kympillä saa jo litran purkin sävytyksineen. Ja on riittoisaa. Tällaisella tuotteella on kiva tehdä erilaisia kokeiluja eri materiaaleille. Mielessä on pari muutakin juttua, joten maalisuti ei ehdi kuivua!

Sääkin suosii! Tänään oli jo oikein mukavan lämmintä. Pihalla olen koittanut puuhastella kukkapenkkien kimpussa ja ulkoilla muutenkin reippaasti. Tämä viikko vielä töitä ja sitten mulla onkin eka pätkä kesälomaa! Paljon ei tänä kesänä tosin ehdi lomailla, kun koulun alkaminen sekoitti suunnitelmia. Olen kyllä koulusta niin innoissani, että sinne pääsy jo tuntuu lomalta :)

Aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa töissä t-paita hihaisella mekolka, ilman takkia.
  Pöllistä tuli upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä nyt on ollut viimenkin kelit kohdillaan! Tätä nyt vaan lisää :)

   Poista
 2. Ai kun tuli nätti. Pitäiskö munkin maalata pöllini ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Maalaa ihmeessä :). Vaikka onhan se puun oma värikin ihan nätti. Saunasuoja suojaa myös kosteudelta, onhan se saunaan tarkoitettu.

   Poista