keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

I Will Survive!

Supi Arctic-saunasuojakokeilut jatkuu. Tällä kertaa suojaa sai pintaansa saviruukku. Kahteen kertaan sudin menemään ja hyvinhän se tuossakin pysyy. Tälläkin kertaa odotin enemmän sitä helmiäishohdetta, mutta eipä sitä juuri näy. Tekstin tein liitutaulutussilla. Normaali liitukin tarttui hyvin, mutta tuolla tussilla saa siistimpää jälkeä.


Puupinnoillehan tuo saunasuoja on tarkoitettu ja parhaiten se hohde siinä näkyykin. Tässä on vaneripinta.


Maaleja ja kaikenlaisia pinnoitteita on nykyään niin valtavasti että helposti siinä menee sormi suuhun. Ammattilaisten neuvot ovat kullanarvoisia ja ohjeet maalipurkin kyljessä ovat tottakai paikallaan, mutta tykkään vähän kyseenalaistaa joskus niitä ohjeita näissä mun projekteissa.. Suosittelen samaa myös muillekin. Omalla vastuulla tietysti ja huomioiden se, että kokeillessa ei lopputulos ole aina sitä mitä odottaa, se voi olla jopa hienompi ;)

Otsikko sopii myös mun lomaan.. Tänään palailtiin minireissulta Tampereen kylpylästä. En ollut siellä ennen käynytkään. Ihan kiva paikka. Lähellä keskustaa, nätillä paikalla veden äärellä. Oltiin kolme päivää reissussa ja päivät menikin kivasti kylpylässä pulikoiden ja kaupungilla kierrellen, vaikkakin siellä satoi aika lailla. Viimeinen yö oli sitten niin vaikea, että meinasimpa saada itteni sairaalaan. Toista kuukautta olen kärsinyt sappivaivoista/närästyksestä ja nythän se heitti (kiitos loma ruokailun..) sellasen kohtauksen keskellä yöllä että jouduttiin jo henkilökuntaakin vaivaamaan.. Omat lääkkeet ei tehonneet ja tietysti olin unohtanut normaalit särkylääkkeet kotiin.. Onneksi respasta löytyi mulle apuja ja sain loppuyön nukuttua sitten kuitenkin, vaikka kolme tuntia kärvistelinkin. Tämän päivänkin on ollut vielä maha kipeä ja paluumatkalla pikavisiitti Tuurin kyläkaupassa meni ihan mönkään, kun en jaksanut keskittyä. Mies ihan itse pysähdyspaikkaa ehdotti, kun lapsille luvattiin että saavat omalla rahalla ostaa jotain reissusta ja Tampereelta ei oikein löytynyt mitään.  Ei varmaan tiennyt millanen paikka se on, kun totes poislähdettäessä ettei tuu enää koskaan uudestaan.. Oli kyllä munkin makuun ihan liikaa kaikkea härpäkettä ja kauppaa että ei harmita, jos itelläkin jää ainoaksi kerraksi.

Tämä työviikko onkin ihanan lyhyt, huominen ja perjantai ja sit taas vapaata. Parin viikon päästä sitten vähän pitempi loma. Vähän jo jänskättää koulun alkukin..

Aurinkoista loppuviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Minä en tuonne Tuuriin ole koskaan päässyt ja mitä siitä olen nyt kuullut useammalta, en ole tainnut menettää mitään.
  Ruukku sopisi myös minun kasveilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäpäin monesti on oikein linja-autoreissuja tuonne. Nyt ei harmita, kun en ole ennen päässyt.
   Mun kukille voisi kaikille tuunata tuollaiset ruukut ;)

   Poista