perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen


Aurinkoista pääsiäistä!

Onneksi kuvasin nämä kuvat jo viime viikolla.. Nyt ei enään narsissit loista näin ihanasti. Ostin synttäreitä varten muutamia ja sain lahjksikin niitä lisää, joten niitä oli hetken aikaa joka nurkalla.


Aika simppeleillä koristeilla mennään tänäkin vuonna.


Pupukoriste on mun vanha synttärilahja jonka sain muistaakseni 12-vuotiaana.. Simppeli muoto käy myös tähän päivään.


Oksilla roikkuu viime vuoden askartelut ja maljakko sai hieman lisää potkua vanhasta vyöstä.


Tänne ei näytä kevät tulevan ollenkaan! Huomisellekin sääennustus lupailee lumisadetta.. Hyvä sää virpojille, jotka kiertelee täällä meilläpäin huomenna..

Remppa on hyvällä mallilla. Tänään sain lautaseinän valmiiksi. Siinä olikin pulma poikineen! Niistä sitten lisää, kunhan tulee aivan valmista. Pitää vielä maalata ja sisustuskin on pahasti kesken.

Meinaan kyllä pyhien aikaan myös vähän rentoilla. Huomenna menen shoppailemaan ja se onkin mukavaa, kun valuuttana on lahjakortteja. Sain synttärilahjaksi useamman lahjakortin ja lähden katselemaan mitä niillä ostaisin. Uusi hiomakone on ainakin ostoslistalla, mutta ehkäpä löydän myös jotain ihanaa ja kaunista ;)

2 kommenttia:

 1. Sullakin on tuollaiset naiselliset lahjatoiveet niin kuin hiomakone. Oma toiveeni on saada iskuporakone :)
  Mä niin odotan näkeväni sen lautaseinän jo täällä blogissa. Hyviä shoppailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lautaseinä blogissa, käyhän kurkkaamassa!
   Shoppailu ei mennyt oikein putkeen. Hiomakone oli hyllystä loppu (juuri se malli, jonka olisin halunnut), sisustuskaupassa oli runsauden pula ja lähdin tyhjin käsin vielä kotiin miettimään mitä haluaisin. Seuraavalla kerralla sitten paremmalla onnella! Porakone on kyllä tarpeellinen vekotin! Toivo äitienpäivälahjaksi ;)

   Poista