sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Componibili

Äitini muisti syntymäpäivääni rahalahjalla ja toivoi minun hankkivan sillä jotain kestävää ja ajatonta. Kauan ei tarvinnut miettiä mitä se jokin ajaton olisi! Olen jo kauan haaveillut Kartellin Componibili-säilytyskalusteesta. Vaikka hirveästi en mistään design - jutuista välitä, on minusta tuo Componibili aika hauska. Ja myös kohtuuhintainen verrattuna moneen muuhun, mitä Finnish Design Shopissa myydään.. Sieltä siis tämän tilasin ja täytyy kyllä kiitosta antaa nopeasta toimituksesta! Tilauksesta seuraavana päivänä paketti oli jo mulla hyppysissä.

Nyt se on makkarissa ja sopii kyllä suunnittelemaani paikkaan kuin olisi siinä aina ollut!
Vielä en ole sisältöä sille keksinyt, on vähän hankalan mallinen esim. kirjoille. Ehkä jemmaan sinne keskeneräiset käsityöt tai piilotan äidin omat suklaat.. ;)

Ihanasti paistelee aurinko ulkosalla, ehkä sittenkin pääsen vappuna laittelemaan terassia kuntoon kesää varten, niin kuin olen ruukannut. Toinen vaihtoehto olisi tietysti aloittaa vessaremppa.. Katotaampa kumpi vie voiton ;).

Kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Tuo componibili on kyllä tosi kivan näköinen. Voisin tuollaisen ottaa itselleni yöpöydäksi.
  Ihanaa saada lahjaksi jotain, mitä on jo pidempään toivonut!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva. Moneen tarkoitukseen sopiva. Voisin ostaa toisenkin, sillekin löytyisi helposti paikka. Yöpöydäksi just soppeli!

   Poista