sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Sisustusvaloja ja odotettu kirppislöytö

Alkaa painaa päälle tämä pimeys ihan kunnolla. Olen valmistautunut tähän tilanteeseen ja nyt meillä loistaakin sisustusvaloja siellä täällä kynttilöiden ohella.

Kesällä ostin pihakirpparilta tämän kranssin ja onnekseni se olikin aivan ihana. Kyllähän mä sitä siellä helteessä ulkona kokeilin, mut jotenkin ei saanut sitä fiilistä, miltä se sit syyspimeällä näyttää..

Kannoin taas vanhan ladon oven tuohon seinälle nojailemaan ja kranssin siihen roikkumaan. Vähän mietityttää sopiiko tuo ovi nyt oikein tuohon ja jos sopii, pitäisikö sitä vähän sävyttää tummemmaksi?
Makkarissa on myös olohuoneesta siirretyt pallovalot. Eivät saaneet siellä hetken rauhaa pieniltä kätösiltä niin parempi täällä niiden roikkua.


Olohuoneessa on paristokäyttöiset vekkivalot kaapin päällä ja myöhemmin sitten laitan ikkunaan tähtilamput. Vielä ei aivan niin joulufiilis kuitenkaan ole..


Olohuoneessa myös monesti iltaisin poltellaan kynttilöitä, joten siellä on nyt tunnelmaa! Tykkään kovasti etenkin tästä mun toisesta kirppislöydöstä. Ihastelin tätä K-Raudassa useampaankin otteeseen raaskimatta kuitenkaan ostaa. Sitten näin nettikirpparilla ilmoituksen jossa tätä kaupiteltiin muutamalla eurolla! Aika nopeasti tein päätöksen ja hain lyhdyn uuteen kotiin!


Kynttilän palaessa seinälle tulee ihanat kuviot! 


Eilen olikin mulla täällä taas puuhapäivä. Kalusteet vaihtoi paikkaa jopa huoneesta toiseen, eikä tuo makkarin nurkka näytäkään nyt enää tuolta.. Se nyt ei sinällään ole yhtään yllättävää, kuvia muutoksesta tulee sitten myöhemmin.

Mukavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Sinä se olet kova tyttö sisustelemaan :)
  Aivan upea tuo ovi ja kranssi <3

  VastaaPoista
 2. Ihania valojuttuja kodissasi.
  Tuo ovi ja kranssi myös veivät minun huomioni. Kaunista.
  Hyvää sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania valoja :) Valot ja kynttilät kuuluvat syksyyn. http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vähän kausittaista tuo mun sisustelu, välillä laitan kodin hyrskyn myrskyn ja välillä ei jaksa tehdä mitään.. Joulua kohden ehkä enemmän taas innostuu :). Onneksi meillä on täällä pohjolassa kivoja sisustusvaloja joita voi laitella ympäriinsä vähän helpottamaan pimeyden sietoa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita valoja. Ovi ja kranssi sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 6. Hienoja. Kyllä munkin pitäisi pallovalot ostaa.

  VastaaPoista