torstai 6. lokakuuta 2016

Ruukkulöytö

Viime viikonloppuna kävin vähän ostoksilla. Lähdin Kärkkäiselle sikapäivien tarjousten perässä lähinnä Vallilan verhotarjouksia katsomaan. Sitä mitä halusin, ei tietenkään ollut, joten verhot jäi kauppaan. Sen sijaan koriin eksyi 70% alennuksella askartelutarvikkeita ja muutama joululahjakin tuli jo hommattua. Sattumalalta kävelin puutarhaosaston ohi, jossa olikin eurolla ja parilla isoja suojaruukkuja tarjolla. Just mun tyylisiä simppeleitä ja metallisia. Kelpasi todellakin!

Muutama kanerva niin eipä se paljon muuta kaipaa.
Takaterassille sommittelin vanhoista pienistä kanervista ja feikkihavusta asetelmaa, mutta olisi tässä joku vähän isompi kukka paremman näköinen.


 Kiva pönttökin löytyi parilla eurolla :)


Kuva "saaliista" heti tuoreeltaan.. tuollainen hieman pienempi on vielä vailla kukkaa, mutta kyllähän siihen keväällä viimeistään sitten jotain tulee laitettua.


Mulla on täällä hillitön sisustusvimma päällä. Nyt ei enää ulkona paljon vihti puuhastella, niin katse on kääntynyt sisätiloihin. Tekisi mieli tehdä vähän isompaakin uudistusta, mutta budjetti ja aika ei riitä.. Tarvisin sellaisen sisustusloman! Viikkokaan yksin kotona, niin täällä voisi olla hyvinkin erinäköistä. Se on kyllä toiveajattelua että muutamaan vuoteen vielä olisi tuollainen mahdollista, mutta saahan sitä toivoa.. Tällä hetkellä täytyy vaan tyytyä suunnittelemaan isosti ja tehdä pienen pieniä muutoksia, jotka nekin kyllä kummasti piristää.

Onko siellä ruudun toisella puolella sisusteltu?

3 kommenttia:

 1. Mulla jatkuu täällä uuden sohvan haaveilu <3
  Ootpas tehnyt aivan huippulöydöt ja millä hinnalla, wau!
  Aurinkoista loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä täälläkin on kaikenlaista kohennusta tehty. Täytyy lainata tuo Konmari-kirja,kun siitä niin paljon puhutaan.

  VastaaPoista
 3. Ruukut olivat kyllä huippulöytö! Vieläkin olen niistä tavattoman iloinen!

  Konmari oli kyllä kirjana ihan hyvä ja varmasti tuo menetelmäkin ihan ok, mulla ei vaan mene jakeluun se, että kaikki kamat pitää ensin syytää lattialle ja sukat rullata ettei niille tule paha mieli.. Paljon hyvää siinä kirjassa on, mutta jonkin verran myös mun mielestä omituista.. Kannattaa lukea, niin tietää mistä kaikki puhuu :)

  VastaaPoista