keskiviikko 19. lokakuuta 2016

tölkkituunausta osa 2

No nyt se toinen peltipurkkituunaus!Aiemmin tehtyjä lyhtyjä katsellessa mieleen tuli että jospa ne kääntäisikin toisin päin. Ei ollenkaan huono! Muutama erikokoinen purkki, kuparispray ja huippuedulliset ja kivan näköiset kynttilänjalat on siinä! Tarkkaavaiset huomaa, että tässä kokoonpanossa on vain yksi uusi purkki :). Laiskuus iski, vaikkakin nuo reiät vähän häiritsee..

Pohjan renkaat on aika hyvän kokoiset tuolle tuikulle, stoppaa hyvin omaan koloon, eikä ole pelkoa että lähtisi siitä heilumaan. Kynttilöiden väriä ja paksuutta vaihtamalla saa tähänkin asetelmaan vaihtelua ja pintakoristelussa on vain taivas rajana.

Seuraavaksi vaihdoin väriä huonoin tuloksin..


Piti tulla kiva adventtikynttelikkö. Purkkeihin merisuolaa ja pitkät kynttilät pystyyn. Nauhaa ja muuta koristetta sitten maun mukaan..
Maalauskelit todellakin alkaa olla haasteelliset jopa tuolla varaston puolella, jossa ei mitään lämmitystä ole. Näin kävi mun mattavalkoiselle spreijaukselle yön pimeinä ja kylminä tunteina..


Sen verran rumat tuli, että en tiedä mitä näille teen. Yksi suhtkoht siisti oli joukossa ja sen kylkeen vetasin tuollaista aika söpöä leveää koristeteippiä. On muuten aika lujaa kamaa, eli lähtee varmaan maali mukana jos irrottaa.. Teippi ostettu Halpa-Hallista.


Kokeilin erilaisia kynttilöitä ja tällainen matala tähän sopii mielestäni parhaiten.


Tein vielä yhden mustan vähän isomman purkin jonka koristelin rannekorulla.
Musta tölkki on mukana myös seuraavassa jutussa ;). Näitä alkaa nyt tulemaan liukuhihnalta näitä eri tuunauksia kun alkaa vaan tekeen.. Kohta haen varmaan naapurinkin purkit...


6 kommenttia:

 1. Kivoja ja mielestäni tuo valkoinen jossa maalipinta repeillyt on hieno! Metallitölkeistä on moneksi. Itse olen joskus koristanut säilykepurkkeja kuvilla Art Mediumin avulla. Kivaa torstaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Tuolla koristenauhalla tai decoupage tekniikalla saa varmasti myös nuo maalipinnoiltaan kärsineetkin purkit käyttöön. Aivan ihania tuunauksia <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja tölkkejä. Toi merisuola on hyvä idea. Ei tartte pelätä että syttyy palamaan. Hieno koristeteippi, minusta on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivoja ideoita, ihan vaikka johonkin juhliin menisi. :)
  Sinulla noita riittää, minä pyöritän aina samoja kippoja paikasta toiseen. :D

  Mukavaista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Tosiaan tuolla lakkasysteemillähän saisi nuo vielä käytttökuntoon, eipä sellainen tullut mieleen.

  Mulla alkaa kyllä olemaan noita kynttiläjuttuja kaapit täynnä, eihän niitä kerkeä edes käytttää, mutta on vaan niin kiva tuunailla :)

  VastaaPoista