keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Dramatiikkaa makkariin

No enhän mä nyt yksillä uusilla verhoilla selvinnyt.. Melkein vuoden etsiskelin uusia verhoja ja nyt niitä sopivia putkahtelee esiin joka paikasta.. Nämä verhot olivat myös alessa ja kuosi miellytti monikäyttöisyydellään. Nämähän sopivat vaikka mihin! Laitoin ne nyt makkariin, koska olohuoneessa on aurinkokausi! Makkariin sopii tällainen "hillitympi" väritys.


Verho on Valllilan mallistoa ja nimeltään Syvämeri. Kuvio on minusta tosi kiva. Ja valkoista pintaa on kumminkin enemmän, niin ei ole liian tummakaan.


Makkarissa muutenkin tekisi mieli tehdä muutoksia.. Tuntuu että jotain voisi viedä sieltä pois, mutta en vielä tiedä mitä, koska kaikki siellä oleva on tarpeellista.. Konmari- siivoilu selkeästi on tehnyt jonkin vaikutuksen ;).

Mä olen tällä hetkellä todella innostunut myös yhdestä toisesta asiasta! Tuntuu, että ei malttais ollenkaan lopettaa.. Pari päivää sitten se alkoi.. ihan yllättäen ilman ennakkovaroitusta ja nyt olen jo niin syvällä siinä maailmassa, että en tiedä mihin se mut vielä vie.. Sen, mikä se on, kerron teille sitten ens kerralla :)

Kivaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Komeat verhot! Täydellisten verhojen metsästys osaa olla todella haasteellista. Mulla on myös vuoden verran ollut etsinnässä olkkariin sopivat verhot, eikä vaan ole vielä vastaan tullut. Pitää vissiin suunnitella itse oma kangas...

    Psst. blogissani ja feissarisivullani on meneillään taideaiheinen arvonta. Tule ihmeessä mukaan, mikäli haluaisit voittaa minun tekemää taidetta seinällesi ;)

    VastaaPoista
  2. On kyllä haastavaa! Mullakin kävi mielessä, olisinko vaan kangastusseilla koristellut valkoiset verhot mieleiseksi.. Onneks löytyi ennen sitä valmiina ;)

    VastaaPoista