tiistai 26. huhtikuuta 2016

Vielä yksi mahdollisuus

Tämä tekokukka (mikähän lie..) oli kovaa kyytiä menossa jo kaatopaikkakuormaan, mutta annoin vielä kuitenkin tälle vähän jatkoaikaa. Puska on ollut joskus aiemminkin meillä sisällä ja sen jälkeen terassilla useamman vuoden. Kesät talvet.. Olihan se sen näköinenkin..

Suihkun kautta olkkarin nurkkaan :). Mielestäni sopii ihan ok, koska tuo nurkka oli jotenkin niin autio.. Onhan se tietysti feikkikukka, mutta kivasti kuitenkin tuo vihreää särmää.
 Alakuvassa ilman kukkaa. Kyllä se selkeästi jotain kaipasi!Täällä odotellaan epätoivoisesti sitä kevättä.. sapettaa katsoa ikkunasta, kun vuoron perään tulee räntää ja vettä.. Jos vaan tulee yhtä kurja kesä kun viimeks niin en kyllä ala! Pihalla ois hommia vaikka muille jakaa.. Yleensä vappuna olen terassin siivonnut siihen kuntoon että siellä voipi istuskella ja grillailla. Aurinkoa siis viikonlopulle kiitos!

Mieskin lähtee reissuun huomenna ja vähän tekis mieli taas räjäyttää täällä joku paikka sillä aikaa.. Hih.. Vessahan se on vielä koskematta kokonaan.. No, ehkä keskityn siman juontiin ja munkkien syöntiin tällä kertaa..

Miten sinä meinaat viettää vappua?
3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä tuo kukka nurkassa!
  Vappua vietetään kotona, kavereita tulee kylään. Ajattelin paistaa munkkeja ja meidän äiti tekee simaa!

  VastaaPoista
 2. Piti alkaa täältä etsiä mihin limoviikuna on teidän terassilta kadonnut...
  Löytyi :)

  On sievä tuolla nurkassa.

  VastaaPoista
 3. No hei naapurin Saija! :). Juu piti viikunaa vähän siirrellä, vaikka hyvinhän se terassillakin viihtyi vaikka oli pakkaskelit! Sopivan kestävä kukka mulle!

  VastaaPoista