lauantai 26. heinäkuuta 2014

Viikon puuhat

En halua valittaa, mutta alkaa mehut olla tästä naisesta aika lopussa.. Työt alkoi maanantaina ja töihin mennessä on ollut jo hiki.. Olen nyt ollut siellä päiväkodissa ja mies täällä kotona lasten kanssa. Työ on ollut mukavaa, mutta koti toisinaan kuin pommin jäljiltä kun tulee töistä! Olen yrittänyt olla stressaamatta asiasta..

Tänään nukuin pitkään ja aloin aamulla miettimään, miten olikin niin väsy olo eilen.. Listasin viikon puuhat, niin ei se nyt mikään ihme olekaan. Paljon on ehtinyt taas viikossa tapahtua..

Sunnuntai:
Aloitan viikon tästä, koska puuhat liittyy olennaisesti koko viikkoon. Olimme veljeni kanssa äitini asunnolla muuttoapuna. Hän siirtyy pienempään asuntoon ja paljon piti ylimääräistä kamaa saada pois. Osa myyntiin, osa roskiin ja osa (yllätys yllätys) meille.. jossain vaiheessa nämä kalusteet mitä nyt toin, oli tarkoituskin tulla meille, joten otin ne nyt mukaani. Pappani perintönä sain tätä sarjaa olevan kampauspöydän, kaksi yöpöytää, tämän jatkettavan sängyn ja pesukommuuttipöydän (vai mikä se on..). Kommuuttipöytä jäi vielä äidilleni, mutta muut raahasin kotiin ja yritän niille löytää paikkaa..

Maanantai:
Aamulla töihin lähtiessä alkoi pihalla tapahtua. Mies alkoi naapurin kanssa kaataa puita, mitä oli tarkoituskin pihalta kaataa. Suunnitelmissa ei kuitenkaan ollut kasvihuoneen rikkoutuminen.. Töistä tullessani olin vähän kiukkuinen tilanteesta ja piha aivan järkyttävän näköinen, joten aloin sisähommiin.. Tyttären huoneeseen jatkettava perintösänky pienen korjailun jälkeen sijoittui, joten koko huone piti sitten järjestää uudelleen. Ja samalla vaatehuone, minne tavaraa meni myös.. Koko iltahan siinä hiki päässä sitten taas touhuttiin. Kuvia tästä tulee myöhemmin.

Tiistai:
Pakko oli vähän pihalla alkaa raivaushommia tekemään, mitä mies onneksi oli jo aloittanut.. Vähän turhan kovaa hommaa tässä helteessä kyllä..
Pihalla näytti tältä:

Keskiviikko:
Raivaushommat jatkuu.. hidasta hommaa, kun on niin tuhottoman kuuma! Ei jaksaisi millään.. "Uusi" kasvihuone muodostui kompostin kylkeen. Sitkeitä sissejä ovat, yksi tomaatti kuoli, mutta muut vielä sinnittelee..


Torstai:
Hellettä paossa taas sisällä.. Vähän alkoi jurppia, kun oli joka paikka niin sotkussa. Olohuoneen räsymatot nakkasin varastoon ja samalla tuskan hiellä vaihtui olohuoneessa järjestys.. Mulla on tätä hellettä vastaan nyt kapina, että hikoilen sitten kaksinkerroin tekemällä jotain urakkaa koko ajan..Tältä näytti mittari vielä illalla yhdeksän aikaan..


Perjantai:
Työt alkoi jo 5.20.. pieni stressi pukkasi jo illalla päälle, kun ajattelin et mitä jos en herää ajoissa kun en ole koskaan noin aikasin töihin mennyt. Sain kuitenkin illalla hyvin unen ja heräsin jo kello 4! Katsoin kelloa ja ajattelin että jos nyt vielä nukahdan, väsyttää mua sitten vielä enemmän kun kello soi.. niinpä nousin ylös ja olihan se aika raskas päivä! Töitten jälkeen kävin tytön kanssa ostoksilla ja sen jälkeen vaan makasin ja torkuin joka välissä.. 

Että sellanen viikko! Kiva että alkoi työt, nyt viikonloppu tuntuu taas viikonlopulta! Nyt mä lähden perkaamaan mansikoita ja nautin tästä päivästä!  

Kivaa päivää myös sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti