perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lautaseinä

Nyt tuli eteen sellainen juttu, mitä en ollut ennen tehnyt, nimittäin tapetointi! Täytyy myöntää, että yksin en ois saanu niitä tapetteja ikinä seinään, sen verran oli mutkia matkassa. Kohdistusta, ikkunaa, pistorasiaa, patteria, jääkaappia.. Miehellä alkoi onneks muutaman päivän loma, niin jouti olemaan kaverina. Tympein vaihe taisi silti olla noiden 70- luvun talon lastulevyrakojen pakkelointi ja hionta. Pölyä oli ihan joka paikassa ja työ erittäin tympeää! Laskin et jos alkaisin tuota eteistä ja käytävää kohentamaan, sieltä löytyy 21 sellaista rakoa..eli ei siis ihan heti..
Mieluusti tein sisähommia kera tuulettimen.. vaikkakin sain sen hiontapölyn tällä lailla leviämään extrapitkälle..

 
Melkein valmista! Kyllä siihen vaan aikaa meni.. 


Välillä piti maistaa ensimmäistä kertaa tälle kesälle mansikoita.. nam!


Ja tällainen siitä sitten tuli! Sain vihdoinkin sen lautaseinäni, mitä olen moneen otteeseen ja moneen paikkaan suunnitellut..

JHylly vielä odottelee tuolla.. en tiedä raaskiiko tähän heti porata reikiä.. pitää ensin vähän totutella ja tuumailla..
Ehdotin kesken työn miehelle, että laitettaisko olohuoneeseenkin tapettia kun tulee niin joutuin valmista.. vastauksena oli tiukka EI! Tämä projekti meni kyllä niin hienosti, kun mies ei narissut juuri yhtään, mitä normaalisti tekee jos vaan menen pyytämään (käskemään) sitä mukaan johonkin remppajuttuun. Luulen, että ei uskaltanut nyt kapinoida, kun lähtee viikoksi kalareissulle.. joten taas ennen seuraavaa reissua voin käydä ostaan ne olkkarin tapetit! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti