keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Loma-asuntomessut: tee se itse -vinkkejä

Viimeinen osa messukuvia tulee tässä. Toivottavasti ette ole aivan kyllästyneitä jo.. Messuilla oli yllättävän paljon sellaisia juttuja, joita voisi tehdä myös itse. Luontoa oli tuotu sisälle eri muodoissa ja nehän tunnetusti on munkin mielestä niitä parhaita juttuja. Tässä vähän vinkkejä jos puuhapeukaloa pakottaa! 


Pölkkyistuimia ja pöytiä oli monenlaisia ja tällainen pitää kyllä itsellekin saada! Meillä onkin sopivasti tulossa puunkaatohommaa tontilla, joten materiaalia tulee siinä samalla! Tämä valkoinen pölkky on haapaa, se on kuulemma hyvää puuta tällaiseen projektiin.


 Tumma versio


 Tällaiset koivuiset kuorelliset sopii ainakin pihalle.


Yksinkertainen ja vaihtelunhaluisille sopiva lautaseinä. Laudat on vaan laitettu pystyyn tuonne taakse sen kummemmin kiinnittämättä. En tiedä miten lapsiperheessä toimii.. epäilen ettei ainakaan meillä kauan pysyisi..


Tämä vaatii vähän enemmän nikkarointitaitoja, mutta ei ihan mahdoton toteuttaa.


Tämä oli mun suosikki tee se itse-osastolta! Aion idean röyhkeästi varastaa ja tehdä samanlaisen! Riippuen siitä missä kunnossa isännän urheilusaavutukset on.. toki tähän sopii muutkin lusikat, mutta mulla ei sellaisia hienoja vanhoja ole..


Tämä idea on muhinut päässä jo pidemmän aikaa, toin jopa mummolasta kotiin vanhoja liinoja, joita oli tarkoitus tärkätä, mutta on vaan jäänyt tekemättä. Itse laittaisin ehkä isompia ja vähemmän, mutta ei paha noinkaan.Tästä ei tullut selkoa mikä tämä on. Mieltäisin sen verhoksi, koska peittonahan tuo ei oikein toimi.. Tästä sellainen isompi (ikuisuus)projekti työn alle! :)Kiva kukkateline!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti